Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi başlıyor

Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi başlıyor

Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi başlıyor

Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi başlıyor

Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi başlıyor
23 Kasım 2010 - 09:27

Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından bu sene 3’ncüsü
düzenlenecek olan Kurumlararası Masa Tenisi Ligi Aralık ayında start
alacak.

HABER MERKEZİ

Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilcisi Soner Polat Kurumlararası Lig ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında:
“Biz Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilciliği olarak 2010-2011 yılı faaliyet programımızda yer alan Kurumlar arası Masa Tenisi liginin bu sene 3.’ncüsü yapacağız. Kurumlararası Lig geçen yıl oldukça güzel ve çekişmeli maçlara sahne olmuştu. Amaç ilimizdeki çeşitli kurumlarda bulunan Masa Tenisi severleri salonlara çekmek bu sayede daha çok minik sporcu kazanmaktır. Büyüklerin salonlara gelmeleri ile onlara izlemeye gelen minikler bu spora karşı daha farklı yaklaşmakta buda ilerde sporcu bulmamıza yardımcı olmaktadır. Ayrıca sürekli iş stresi yaşayan kamu çalışanlarını bu streslerinden spor yaptırarak arındırmaktır. Kurumlararası Lig’e tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte özel fabrikalar, okullar ve derneklerde katılabilecektir. Ayrıca Edirne, Tekirdağ ve Çorlu’dan takımlarda ligimize katılabilirler. Amaç sporla gelişen dostluklar oluşturmak.
Kurumlararası Masa Tenisi Ligi’ne katılmak isteyen takımlar ilimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ ne veya Masa Tenisi İl Temsilciliği’ne başvuruda bulunabilirler. Lig’de mücadele etmek için 3 sporcu yeterli, sporcu sayısı istendiğinde 5’de olabiliyor. Takımlar 24 yaşından büyük profesyonel olmayan bir misafir oyuncu oynatabiliyorlar. 7 maçlık sistemle oynanan maçlar 3 tek 1 çift 3 tek 4 maç kazanan takım maçı da kazanmış oluyor. Ligimiz 4 etaptan oluşuyor ve 4. etap sonunda ayrıca ferdi müsabakalar yapılarak ligimiz sona eriyor. Dereceye giren takımlar ise Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil ediyorlar.
Bu sene daha fazla takımın katılacağını düşündüğümüz ligimiz için istekli olan takımların 25 Kasım 2010 Perşembe gününe kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. Kurumlararası ligimiz büyükler için hareketlenmek için de bir fırsat bu fırsatı değerlendirin diyorum. Tüm Masa Tenisi severleri Kurumlar Ligi’ne bekliyorum.” (s)