“Köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız”

“Köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız”

“Köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız”

“Köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız”

 “Köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız”
26 Nisan 2010 - 09:17

* AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, KÖY-DES Projesi kapsamında ilimize gönderilen 3 milyon 280 bin TL ödenek ile köylerimizdeki eksikliklerin tamamlanacağını söyledi.

HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, göreve geldikleri günden bu yana köy köy, belde belde, ilçe ilçe dolaşarak yaptıkları ve yapacakları hizmetleri vatandaşlar ile paylaşmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirterek şunları kaydetti:  
“Seçime hazırlık maiyetinde bütün ilçelerimiz, bütün birimlerimiz, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Teşkilatları herkes yeni baştan bir çalışmaya tabi tutuldu. Bunların neticesinde de inşallah en başarılı şekilde partimizin adını duyurma, en başarılı şekilde Milletvekili sayısını çıkartma çabalarını göstermenin içindeyiz. Allah Muaffak etsin diye temennilerimiz ve dualarımız var. Hep birlikte çözeceğiz inşallah. Birlik, beraberlik ve dirlik olursa başarı olur. Buna da ciddiyeti eklediğiniz zaman hizmetle sonuçlanan halkımıza dönük çalışmalar olur. Çabamız mücadelemiz her şey bunun için. Siyaset gönül işi, çok üst performans veriyoruz.
* “Köylerimizin eksikliklerini tamamlayacağız”
KÖY-DES kapsamında ilimize 3 milyon 280 bin TL ödenek geldi. Bu 3 ödeneği inşallah özellikle 2. kaç asfalt çalışmasında, parke taşı ve suyla ilgili problemli olan köylerimizin eksikliklerinin giderilmesinde kullanılacağını Valilik makamı onayladı. Yaklaşık olarak 11-12 köyümüze parke taşı, 8 ilçemizde eksik olan 2. kat asfaltları, 7-8 köyümüzün de su problemleri çözüme kavuşacak. Gönderilen bu ödenek ile hükümetimizin Sayın Başbakanımızın sunduğu KÖY-DES Projesi de tamamlanacak. Bu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurullarıyla karara bağlanıyor ve çalışılıyor.
Ben İl Başkanlığı görevimin yanında aynı zamanda İl Genel Meclis Üyeliği de yapıyorum. Merkez İlçe Başkanımızla birlikte köylerdeki eksikliklerimizi tespit edip, en iyi şekilde, en başarılı şekilde partimizi temsil etmeye ve eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Dereköy kanalizasyon ihalesini yaptık. Bunu da çok önemsiyoruz. Çünkü ilimize ve ülkemize giriş kapısı olan Dereköy bölgemizin kanalizasyon ve meydanının düzenlenmesi hususu çok önemli diye değerlendirdik. Bütün suların, içme sularımızın aktığı yer, kanalizasyon meselesinin mutlaka çözümlenmesi gerekiyordu.
Geçen gün Köylere Hizmet Götürme Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak İnşallah Nihat Bey ile birlikte bu konudaki ihalelerde tamamlandı. İnşallah önümüzdeki ayda kanalizasyon ve üstü parke taşı da tamamlanarak hep birlikte İnşallah hizmete açmaya gideriz. Bunu da rabbim nasip eder diye temenni ediyoruz.” dedi. (u.e.)