KOFÇAZLI Tebrikler Volkan Başkan

KOFÇAZLI Tebrikler Volkan Başkan

KOFÇAZLI Tebrikler Volkan Başkan

KOFÇAZLI Tebrikler Volkan Başkan

KOFÇAZLI Tebrikler Volkan Başkan
06 Aralık 2013 - 09:10

Fatih Eser
















Kırklarelispor Kulübümüzün, yani Trakya’nın tek profesyonel takımının Başkanı Volkan Can’a tebrik ve şükranlarımı bu dönemde iken iletme ihtiyacı duyuyorum.


Başkan, 2009 yılından bu yana maddi ve manevi tüm değerleri yerlerde gezen, Amatör Küme’ye düşmüş, borç bataklığına saplanmış ve en kötüsü de sahiplenilmeyen bir kulübü genç ve cesur yürekli arkadaşları ile yönetmeye talip oldu. İlk başlarda herkesin ana düşüncesi “Bu çocuklar ne anlar bu işten. Cahil bu çocuklar. Başlarına bela aldılar” söylemlerini her yerde duyduk.


Bu cesur yürekli Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise bu söylemlere kulaklarını tıkadılar ve yılmadan usanmadan, birçok sıkıntıya göğüs gererek kulübü 2. Lig seviyesine taşıdılar. Zamanın yanlış yöneticiliklerinden kaynaklanan borç bataklığını kuruttular ve borçları temizlediler. Kulübe küstürülmüş olan her alandan insanları tekrar kulübe bağladılar. Deplasmanlara gittiğinde bu yöneticiler 2 kişilik odalarda parasızlıktan yokluktan 4 kişi kaldılar. Birçok cefa çektiler. 3 sene içerisinde hiç kimsenin aklına hayaline gelmeyecek bir başarı elde ettiler. Trakya’nın tek profesyonel takımı Kırklarelispordur. Son dönemde alınan birkaç başarısız sonuçla birlikte başarıdan çok başarısızlığı 4 yıldır sinsice bekleyenler dişlerini bilemeye erkenden başladılar. Kulüp Seçimleri’nin ve yerel seçimlerin de yaklaşması ile kimisi siyasetin içine çekmeye, kimisi de; “Artık kulüp profesyonelde. Nasıl olsa ben artık kulübün başına Başkan olayım” düşüncesi ile çamur atma ve taraftar üzerinden oyunlar oynanmaya başlandı bile. 


Bunca başarıyı 4 yıl içerisinde bize yaşatan, Kırklarelisporumuzu Trakya’nın tek profesyonel takımı yapan, bu cefakar Yönetim Kurulu’nun ve Volkan Başkan’ın en ufak sarsıntısında karşısında değil, taraftarı ile Kırklareli halkı ile tam destek yanında olmalıyız. Kırklarelispor hepimizin. Bu değer kolay sağlanmadı. 


Sevgili Volkan Can Başkan’a bugüne kadar Kırklarelisporumuza kattıklarından dolayı ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarların da dolduruşa gelmemeleri gerektiğini ve bu büyük başkana sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyorum. Yaşanan sıkıntılar aşılır. Bu Yönetim Kurulu çok cefalar gördü. Bunu da aşacaktır. Kırklarelisporumuza destek ve sahiplenme zamanıdır.