Kırklarelispor Ünyespor karşısında dondu kaldı

Kırklarelispor Ünyespor karşısında dondu kaldı

Kırklarelispor Ünyespor karşısında dondu kaldı

Kırklarelispor Ünyespor karşısında dondu kaldı

 Kırklarelispor Ünyespor karşısında dondu kaldı
27 Aralık 2011 - 09:19

Ligin 2. sıradaki Kızılcahamam'ı kendi hamamından terletirken Kırklarelispor Ünyespor karşısında dondu kaldı

HABER MERKEZİ


TFF Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kırklarelispor, karşılaştığı Ünyespor ile 0-0 berabere kaldı.


25 Aralık 2011 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da karşı karşıya gelen Kırklarelispor ile Ünyespor 0-0 berabere kalarak 1’er puan ile sahadan ayrıldı.


Karşılaşmada mutlak gol pozisyonları yakalayarak, bir türlü golü bulamayan her iki takımda da karşılaşma esnasında üzüntü ve 3 puan hırsı hakimdi.


Kendi sahası olması dolayısıyla bir avantaj elde eden Kırklarelispor, rakip takım Ünyespor sahaya alışana kadar, soğuk terler döktürdü.


İlk yarının son dakikalarına kadar karşılaşmada hiçbir can alıcı pozisyon yakalanmazken, son dakikalarda iki Yeşil-Beyazlı ekip arasında ataklar ve kontra ataklar gelişerek, yürekleri ağza getirdi.


İlk yarının 0-0 berabere kapanan karşılaşmada, ikinci yarı Hakem Ali Terzioğlu’nun son düğüne kadar bütün stat gergin dakikalar geçirdi.


Hakemin yanlış kararlarına büyük tepki gösteren Kırklarelispor taraftarları, karşılaşmanın sonuna kadar takımlarına destek verdi. Karşılaşma karşılıklı ataklar ile son bulurken, 37 sırt numarası ile Murat Tiryaki 65. dakikada bir sarı kart ve 90+3’üncü dakikada hakemin yanlış kararı ile verdiği sarı kart ile kırmızı kart gördü ve sahadan ayrıldı.


Kırklarelispor ile Ünyespor karşılaşması 0-0 sona erdi. (ue)


HAKEMLER: Ali Terzioğlu, Arda Özyıldırım, Ahmet Ayaz, Seref Basmacı


KIRKLARELİSPOR: Alişan Şeker, Hasan Can Özkan, Taner Araz, İshak Topçu, Recep Serkan Çetintaş, Yunus İçuz, İlkem Özkaynak, Murat Bayraktaroğülu, Mustafa Emre Horoslu, Murat Tiryaki, Serdal Alan


YEDEKLER: Serdar Nişancı, Hüseyin Akoğlu, Osman Alptekin, Göksel Ergün, Semih Karahraman, Berkan Ergene, Serkan Sözmen


ÜNYESPOR: Şenol Karagöl, Kemal Dulda, Hüseyin Demir, Muzaffer Taşkın, Mikail Üzümcü, Fatih koyugölge, Uğur Özvardar, Uğur Bulut, Aytaç Uçar, Emrullah Kokoç, Rıdvan Koçak


YEDEKLER: Doğan Cankurtaran, İbrahim Karayiğit, Hasan Engin Ekler, Sedihan Başkantı, İlhan Türen. (ue)