Kırklarelispor puan kaybetmeye devam ediyor

Kırklarelispor puan kaybetmeye devam ediyor

Kırklarelispor puan kaybetmeye devam ediyor

Kırklarelispor puan kaybetmeye devam ediyor

Kırklarelispor puan kaybetmeye devam ediyor
15 Nisan 2014 - 11:47 - Güncelleme: 15 Nisan 2014 - 12:04

* 2. Lig’te mücadele eden Kırklarelispor galibiyet hasretini sürdürdü. En son galibiyetini ligin 23. haftasında Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda karşılaştığı Çankırıspor’dan alan Kırklarelispor 7 haftadır galibiyetE hasret kaldı. Kırklarelispor bu 7 karşılamada 5 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Kırklarelispor 30. hafta karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. 

STAT: Lüleburgaz 8 Kasım


HAKEMLER: Halil Umut Meler, Gökmen Baltacı, Yusuf Yaratıcı


GOLLER: Şenol (Dk. 28) (Tarsus İdman Yurdu), Eren (Dk. 45) (Kırklarelispor)


SARI KARTLAR: Ahmet, Hakan, Halil, Enis, Eren, Kürşat (Kırklarelispor), Aydın, Koray, Hakan (Tarsus İdman Yurdu)


KIRKLARELİSPOR: Olcay Çetinkaya, Ahmet Yakak, Kürşat Ergun Aydın, Halil Çelik (Fatih Özer Dk. 68 ), Salim Kaya (Yunus İçuz Dk. 61 ), Hakan Güvençer, Berkan Ergene, Eren Açıkgöz (Savaş Esen), Enis Çeliksu, Ahmet Sağlam, Göksel Ergün


TARSUS İDMAN YURDU: Taylan Aydoğan, Turan Kuş, Şenol Erol, Muhittin Tekin, Hakan Vural Koçaslan, Samed Ali Kaya, Aydın Arslan, Hakan Gökçek (Alper Yener Dk. 46 ), Tarık Mayhoş, Koray Öztürk, Ömer Karancı (Ünal Avcı Dk. 80)


HABER MERKEZİ 


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, ligde kalma mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı.


13 Nisan 2014 Pazar Günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynan karşılamada her iki golde penaltıdan geldi. Maçın 29. Dakikasın hakem Tarsus İdman Yurdu lehine beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Tarsus İdman Yurdu’ndan Şenol Erol penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın Hakemi Halil Umut Meler, maçın 45. dakikasında bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. Bu kez topun başına Kırklarelispor’dan Eren Açıkgöz geçti. Açıkgöz penaltı atışını gole çevirerek skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı ve maç bu şekilde bitmesiyle her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldılar.


2. Lig’te mücadele eden Kırklarelispor galibiyet hasretini sürdürdü. En son galibiyetini ligin 23. haftasında Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda karşılaştığı Çankırıspor’dan alan Kırklarelispor 7 haftadır galibiyet hasret kaldı. Kırklarelispor bu 7 karşılamada 5 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Kırklarelispor 30. hafta karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. Lider Hayatspor’u  3-1 yendikten sonra bütün dikkatleri üzerine çeken, daha sonraki iki haftada aldığı 4 puanla düşme hattından uzaklaşan ve bir anda play-off şansı yakalayan Kırklarelispor daha sonraki dönemde onadığı 7 karşılaşmadan 5 puan çıkarabildi. Bu dönemde hakemlerin çok kolay kart çıkartmasından dolayı kadroda eksikleri olan ve birde buna güzel top oynamasına rağmen şansın bir şekilde puan kaybeden Kırklarelispor tüm olumsuzluklara rağmen düşme hattının 9 puan üstünde. Kırklarelispor haftaya ligde şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe ile karşılaşacak. İlk yarıda oynanan karşılaşmada Kırklarelispor Göztepe’ye 5-1 mağlup olmuştu.


Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurupta oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:


Tokatspor:2-Pendikspor:1


Giresunspor:2-İnegölspor:0


Sarıyer:3-Gaziosmanpaşa:1


Aydınspor:1-Göztepe A.Ş:2


Yeni Malatyaspor:1-Hatayspor:0


Çankırıspor:0-Konya Anadolu Selçukluspor:0


Kartalspor:1-Dardanelspor:0


Kırklarelispor:1-Tarsus İdman Yurdu:1


Gümüşhanespor:3-Turgutluspor:3 (Kadir Sinici)