“Kırklarelispor ilimizi en güzel şekilde temsil ediyor”

“Kırklarelispor ilimizi en güzel şekilde temsil ediyor”

“Kırklarelispor ilimizi en güzel şekilde temsil ediyor”

“Kırklarelispor ilimizi en güzel şekilde temsil ediyor”

“Kırklarelispor ilimizi en güzel şekilde temsil ediyor”
30 Eylül 2010 - 09:32


Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustüafa Aykaç
Kırklarelispor’un ilimiz en güzel şekilde temsil ettiğini söyledi.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından (KLÜ) Kavaklı Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde 28 Eylül 2010 Salı günü saat 19.00’da Kırklarelispor’un başarılarından dolayı bir yemek düzenledi.
Düzenlenen yemekte KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç Kırklarelispor Kulübü’nü ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Umuyoruz Kırklarelispor çok daha büyük başarılara imza atacak” dedi.
Rektör Aykaç yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;
“Kırklarelispor Kırklareli için çok şey ifade ediyor. İlimizi en güzel şekilde temsil edecek, ismini duyuracak, Türkiye çapında Kırklareli’ni hatıra getirecek en önemli faaliyetlerden ve o faaliyeti gerçekleştiren önemli kurumlardan birisi. O münasebetle Kırklareli adına biz önemli temsilcimiz olarak görüyoruz Kırklarelispor’u ve o bakımdan da elimizden geldiğince destekliyoruz. Başarılarını dört gözle bekliyoruz. Başarılı olmasını bütün gönlümüzle destekliyoruz. Bu desteğimizi ifade etmek, bunu belirtmek, kamuoyuna duyurmak düşüncesiyle arkadaşlarımızı, Kulüp Başkanımızı, oyuncu arkadaşlarımızı, Kulüp temsilcilerini buraya davet ettik. Umuyoruz Kırklarelispor çok daha büyük başarılara imza atacak. Bu sene 2. lige çıkmak suretiyle, 3. Lige çıkmak için gösterdiği başarıyı çok daha üst seviyeye yükseltecek. Bu sezon peş peşe galibiyetler elde etmek suretiyle başarılarına başarı katacak diye bekliyoruz, ümit ediyoruz. Tabi biliyoruz spor insanlar arasında kardeşliği, hoşgörüyü, bakışı, anlaşmayı, uzlaşmayı, kaynaşmayı temin eden önemli bir araç ve futbolda bu spor dallarında en önemlilerinden birisidir. Toplumumuzda da çok geniş bir ilgi ve alaka bulunuyor. O bakımdan insanlar arasından güzel duyguları, güzel ilişkileri geliştirmek adına, hem de ilimizi temsil etmek adına, ilimizin adını duyurmak adına Kırklarelispor Kırklareli için gerçekten önemli bir unsur. Birazcıkta açıkçası Kırklareli’de herhalde en azından beklediği ve umduğu kadar desteği bulamıyor. Onu gidermek ve telafi etmek gerekiyor. Kırklarelili insanlar, yetkililer olarak herkes bu konuda Kırklarelispor’a gereken ilgi ve desteği göstermeli diye düşünüyorum şahsen. Biz üniversite olarak da ilimizin, şehrimizin her yönden gelişmesine verdiğimiz önemin bir gereği olarak Kırklarelispor’u da gerçekten yürekten destekliyoruz. Bundan sonra destekçisi olacağız ve her zaman yanlarında olacağız. Onların başarısıyla her zaman gururlanacağız. Üniversitemizin kapıları her zaman açık. Her türlü işbirliğine, yardıma ve desteye hazırız.”
Kırklarelispor bugün 12 Şubat Stadyumu’nda saat 15.00’da Kahramanmaraş Spor ile karşı karşıya gelecek. İlimizi en iyi şekilde temsil eden gururumuz Kırklarelispor Kulübü’nü gönülden destekleyerek, başarılar diliyoruz. (ue)