Kırklareli’de işler yolunda

Kırklareli’de işler yolunda

Kırklareli’de işler yolunda

Kırklareli’de işler yolunda

Kırklareli’de işler yolunda
05 Temmuz 2010 - 09:25

Kırklareli Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantı gündemini okuyunca herkes anlayacak ki; işler yolunda. 21 maddelik gündemin 11 maddesi değerli sivil toplum örgütlerimizin içkili yer ve bölgesi talebi ile ilgili taleplerinin görüşülmesi.


HABER MERKEZİ

Gündemi aynen yayınlıyor değerlendirmeyi okuyucularımıza bırakıyoruz.
Toplantı Tarihi: 06 Temmuz 2010
Toplantı Saati: 15.00
Kırklareli Belediye Meclisi 2010 Yılı Temmuz Ayı Toplantı Gündemi:
1- Kırklareli Hareketi Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
2- Kofçazlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
3- Kırklareli Doğayı Sevenler Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
4- Kırklareli Motosiklet Kullanıcıları Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
5- Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
6- Kırklareli Beşiktaşlılar Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi.  
7- Kırklareli Şehir Kulübünün İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
8- Kırklareli Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği’nin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
9- Serhat Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
10- Babaeskililer Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin İçkili Yer Bölgesi talebi ile ilgili İmar ve Çeşitli İşler Komisyonları raporunun görüşülmesi. 
11- Erkan MOROVA’nın İçkili Yer Bölgesi talebi.
12- Norm kadro fazlası memur kadrosunun iptali.
13- İşçi kadro unvanlarında değişiklik yapılması.
14- “II. Uluslararası Kırklareli Yayla Bolluk Bereket ve Hasat Günleri” kültürel etkinlik programı ile ilgili konunun görüşülmesi.
15- TOKİ Konutları ile şehir merkezi arasında şehir içi taşımacılık hattı ile ilgili Çeşitli İşler Komisyon raporunun  görüşülmesi.
16- Otopark ücretlerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili İmar ve Plan Bütçe Komisyonları raporunun görüşülmesi.
17- Vatandaşlar Tarafından Belediye Meclisine Yapılan Müracaatların görüşülmesi.
18- Resmi Kurum ve Kuruluşlarca Belediye Meclisine Yapılan Müracaatların görüşülmesi.
19- Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi.
20- 01/06/2010 Haziran ayı Meclis toplantısından havale edilen konulara ait İmar Komisyon raporlarının görüşülmesi.
A- Vatandaşlar tarafından Belediye Meclisine yapılan Müracaatlar.
a) Ercan Çetin ve Suat Çetin: Kırklareli merkez, Karakaş (İstasyon) mahallesi, kadastro 1480 ada 2 parsel nolu taşınmazın bulunduğu alanda, şehir imar planında “Ticari Alan” olarak plan tadilatı talebi. 
B- Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konular.
a) Kırklareli merkez, Hacızekeriya mahallesi, kadastro 38 pafta, 4 ada 25 parsel nolu taşınmazın üzerinden geçen imar hattının düzeltilmesi konusu.
Kırklareli merkez, İstasyon mahallesi, Kadastro 393 ada ve 1143 adaların tamamı ile ilgili olarak,
b) 23/12/1991 tasdik tarihli İmar Planında BL-5 olan yapılaşma nizamı, 17/12/1999 tarihinde onaylanan V. Bölge Islah İmar Planında, sehven bitişik 5 kat olarak belirlenmiş olan yapılaşma nizamının BL-5 olarak düzeltilmesi konusu. 
21- Dilek ve Temenniler. (s)