“Kırklareli’de internetin hızını en üst seviyeye çıkartacağız”

“Kırklareli’de internetin hızını en üst seviyeye çıkartacağız”

“Kırklareli’de internetin hızını en üst seviyeye çıkartacağız”

“Kırklareli’de internetin hızını en üst seviyeye çıkartacağız”

“Kırklareli’de internetin hızını en üst seviyeye çıkartacağız”
13 Kasım 2009 - 10:18

* Türk Telekom Kırklareli İl Müdürlüğü görevine yeni başlayan Şükrü Şık, Kırklareli’nin internet kullanma oranı bakımından Türkiye ortalamasının üzerinde b.ir il olduğunu belirterek, 2010 yılında internet kullanma hızını en üst seviyeye çıkartacaklarını söyledi.


HABER MERKEZİ
Türk Telekom Kırklareli İl Müdürü Zeki Koçer’in yerine getirilen Şükrü Şık geçtiğimiz hafta yeni görevine başladı. Balıkesir İl Müdürlüğü görevinden ilimize atanan Şık, 1959 İzmir-Tire doğumlu. Kayseri Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’nden mezun olan Şık, 25 yıldan bu yana PTT ve Türk Telekom’da çeşitli görevlerde bulunduktan sonra en son görevi olan Balıkesir İl Müdürlüğü’nden Kırklareli İl Müdürlüğü görevine atandı.
Türk Telekom Kırklareli İl Müdürü Şükrü Şık, Kırklareli’nin eğitim seviyesi yüksek bir il olması bakımından Türkiye ortalamalarının üzerinde internet kullanma oranına sahip olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Kayseri Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra 25 yıldır PTT ve Türk Telekom bünyesinde değişik görevlerde bulundum. Bu süre içerisinde Gaziantep, Balıkesir, Salihli, Muğla ve en son olarak tekrardan Balıkesir’de İl Müdürü olarak görev yapmakta iken Kırklareli İl Müdürlüğü görevine getirildim.
Kırklareli’ne ilk geldiğim günden itibaren gerek kamu kurum ve kuruluş müdürlerimizi ve gerekse de Sivil Toplum Örgütleri’nin müdürlerine ziyaretlerde bulunarak kurumumuz ile ilgili bilgiler vererek, varsa şikayetlerini dinledim. Kırklareli eğitim seviyesi çok yüksek bir il olduğundan internet kullanıcılığı bakımından da Türkiye ortalamasının üzerinde bir orana sahip durumda bulunuyor.
Kurumumuza bağlı birimlerde yaptığım tespit ve incelemelerin ardından başta merkez ilçe, Lüleburgaz ve Babaeski ilçeleri olmak üzere internet kullanım hızının 2010 yılında en üst seviyeye getirilmesi için yapılması gereken çalışmaları planladık. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren saydığım merkezler başta olmak üzere tüm Kırklareli il genelindeki internet kullanım hızını en üst seviyeye çıkartacağız. Çünkü Kırklareli halkı bunu hak ediyor. Şehir merkezlerindeki bu hız artırımının ardından en ücra köylerimizde de telefon hatları üzerinden internet kullanma imkanını getireceğiz.” (s)