Kırklareli Üniversitesi’ne Kitap bağışlayanlara Plaket verildi

Kırklareli Üniversitesi’ne Kitap bağışlayanlara Plaket verildi

Kırklareli Üniversitesi’ne Kitap bağışlayanlara Plaket verildi

Kırklareli Üniversitesi’ne Kitap bağışlayanlara Plaket verildi

Kırklareli Üniversitesi’ne Kitap bağışlayanlara Plaket verildi
27 Haziran 2014 - 09:37

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 15.00’da Rektörlük Makamında...







HABER MERKEZİ


Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç 26 Haziran 2014 Perşembe günü saat 15.00’da Rektörlük Makamında, Üniversite Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulunan Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan ve Kırklareli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nda görev alan Merhume Mehtap Akkuş’un babası Menderes Akkuş’a plaketlerini takdim etti.


Rektör makamında gerçekleşen plaket takdimine,  Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Kaplan Uğurlu, Turizm Fakültesi Sekreteri Bengi Şenoymak, Turizm Fakültesi Öğretim Görevlisi İlke Kaya ve Üniversite Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mehmet Haliloğlu’da katıldı.


Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan konuşmasında, Kırklareli Üniversitesi’nde 5 yıl süre ile görev aldığını ve bundan gurur duyduğunu belirtti. Topluma ve geleceğe faydalı eser bırakmanın önemini vurgulayan Kemal Turan Üniversite Kütüphanesi’ne çok değerli eserleri barındıran kitap bağışında bulundu.


Merhume Mehtap Akkuş’un babası Menderes Akkuş konuşmasında, kızının sahip olduğu kitapların ve hatırasının Üniversite vasıtasıyla yaşatılacağını söyledi.


* Prof. Dr. Aykaç; “Bağışta bulunanların isimleri üniversitemiz varoldukça yaşayacak”


Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kemal Turan ile Merhume Mehtap Akkuş’un babası Menderes Akkuş’a bağışlarından dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti:


“Kütüphanemize kitap bağışında bulunan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turhan hocamız ile Kırklareli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nda görev alan Merhume Mehtap Akkuş’un babası Menderes Akkuş’a Plaket ve Teşekkür Belgesi vermek için burada toplandık. Turhan hocamız 5 yıldan bu yana Turizm Fakültemizde Dekan olarak görev yapıyor. Kendisi hem akademik hem de idari açıdan üniversitemize çok büyük katkılarda bulundu. Her türlü katkısı bizim için çok önemli oldu. Şimdi de başka bir katkıda bulunarak kütüphanemize kitaplarını bağışladı. Merhum Mehtap Akkuş’un babası Menderes Akkuş’ta üniversitemizde hatırasının yaşaması için kitap bağışında bulundu. Bizde memnuniyetle bu hatırayı yaşatacağız. Kitaplar öyle eserler ki bundan sonra ne kadar yıl ve kaç kişinin bunlardan faydalanacağı bilinemez. Umarım ki yüzyıllar boyunca bu kitaplardan istifade edilecek ve bu kitapları bağışlayanlarda hayırla yadedilecek. Kitap bağışında bulunanların isimleri üniversitemiz var olduğu sürece yaşayacak. Kendilerine bu bağışlarından dolayı teşekkür ederim.”


Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç kitap bağışında bulunan Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Turan ve Kırklareli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nda görev alan Merhume Mehtap Akkuş’un babası Menderes Akkuş’a Plaket ile Teşekkür Belgesi verdi. (Savaş Eskici)