KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
18 Ekim 2012 - 10:14


-İHALE İLANİ-





T.C.


KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı


 


Üniversitemizin aşağıda yazılı biriminde bulunan yer hizasında belirtilen tahmini bedelle 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51. Maddesinin (g) fıkrası gereğince karşısında gösterilen tarihte ve saatte pazarlık usulü ile kiraya verilecektir.


İstekliler idari şartname ve eklerini hafta içi her gün mesai saatleri içinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda (Kırklareli Kültür Merkezi B Blok) görebilirler ve ücretsiz alabilir. İstekliler teminat mektupları dışındaki teminatlarını Kırklareli Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi TR070001000104492391765001 nolu IBAN hesabına yatırması ve makbuzlarının teklif zarfının içinde sunulması gerekir.


İhaleye katılacaklar ; 2012 yılında alınmış ticaret ve sanayi odası belgesi veya esnaf sanatkarlar odası belgesi, nüfus cüzdanı sureti, ikametgah belgesi, Türkiye'de tebligat için adres göstermesi, imza sirküleri, sabıka kaydı(son bir ay içerisinde alınmış), tebligat adresi (İhaleye vekaleten katılma halinde, istekli adma katılan kişinin ihaleye katılımına ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi), ihale dokümanının satın alındığını gösterir belge ve geçici teminat makbuzu ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına verebilirler. (Bütün belgeler asıl ya da noter onaylı olacaktır.)


Kantin İşletmeciliği Mesleki Yeterlilik Belgesi (kantin ve benzeri yerlerin kiralanmasında yapılacak ihalelerde katılımcılardan Kantin İşletmeciliği Ustalık belgesi istenir. Ancak Katılımcıların hiç birinin kantin İşletmeciliği Ustalık belgesi olmaması durumunda kantin işletmeciliği Kalfalık belgesi istenir, onunda olmaması halinde ise sertifika, kurs bitirme belgesi veya kantin ile ilgili işyeri açma belgelerinden en az birine sahip olması gerekir.)


İhaleye katılacak kişi ya da firmalar Kırklareli Üniversitesi ile firma arasında sözleşme veya herhangi bir sebepten doğan icra yada diğer takipli borcu bulunmadığına dair Kırklareli Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı' ndan 22.10.2012 tarihinden sonra alınmış borcu yoktur belgesi getirecektir.


Kırklareli Üniversitesi'nde işletmecilik faaliyetinde bulunmuş olanlar için, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan 22.10.2012 tarihinden sonra alınmış olumlu bir belge ile durumunu kanıtlamış ve ihaleye konu olan yerlerde hiçbir hukuki sorunu olmadığına dair bir referans vermeleri gerekmektedir.


İhaleye iştirak edecek olanlar birden fazla işletme hakkına sahip olmaları halinde istenen belgeleri ayrı ayrı tevdi edecekler ve aranan tüm şartlara havi olacaklardır.


Kırklareli Üniversitesince son 3(üç) yıl içerisinde açılan Kantin ve Fotokopi-Kırtasiye İşletmesi ihalelerine katılarak, ihale sonucu ihaleye kazanmış olup da sözleşme imzalamayanlar, sözleşme imzalayıp işletmeyi teslim almayanlar, sözleşme süresi sona ermeden sözleşmesi feshedilenler ihaleye katılamayacaklardır.


İhale Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır.


Kira bedelinde Katma Değer Vergisi hariçtir.


İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.








Ferhan KAÇARLAR


    İdari ve Mali İşler Daire Başkanı