“Kırklareli Masa Tenisi Süper Lig Takımı yalnız değil”

“Kırklareli Masa Tenisi Süper Lig Takımı yalnız değil”

“Kırklareli Masa Tenisi Süper Lig Takımı yalnız değil”

“Kırklareli Masa Tenisi Süper Lig Takımı yalnız değil”

“Kırklareli Masa Tenisi Süper Lig Takımı yalnız değil”
25 Şubat 2012 - 14:48

Kırklareli Bayan Masa tenisi Takımımız Türkiye Masa Tenisi Süper Ligine yükselmesinin ardından ilimiz esnafı da yalnız olmadıklarını onların yanlarında olduklarını verdikleri ekonomik destekle gösterdiler.




HABER MERKEZİ


 


Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Antrenör Soner Polat şunları kaydetti:


“Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Koray Kimya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Artık takımımızın sponsoru olmuş ve bizleri bundan sonra yalnız bırakmayacağını göstermiştir. İlimizde faaliyet gösteren bir şirket olan Koray Kimya’nın temel amacı; Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, tarafsız, bilimsel, güvenilir şirket profili çizmekte ve devam ettirmektedir. KORAY Tarımsal Analiz Laboratuarında, toprak, bitki, su ve gübre analizleri konularında, gübre üreticilerine yönelik analizlerde hizmet vermeyi sürdürüyor.  Tüm müşterilerini, uzun vadeli ilişkiler kuracağı ve başarılara birlikte imza atacağı iş ortakları olarak görüyor.  Koray Kimya, doğaya saygılı ürünleri ve hizmetleri geliştirmeyi ilke edinmiş Üçlü sorumluluğun gerektirdiği sağlık, güvenlik ve çevre etkileşiminde, sürekli gelişme kaydetme ve faaliyet gösterme konusunda,  her zaman iletişime açık olmayı taahhüt eden Koray Kimya ISO 9001: 2008 ISO 14001: 2004 ve TSE onaylı ürünleri üretiyor. Bizlerde spora ve sporcuya verdiği değerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor onları tanıta bildiğimiz kadarıyla tanıtmak için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz. 


04-05 Şubat 2012 tarihlerinde İstanbul’da oynanan “Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi”nde Koray Kimya reklamı ile çıkan ilimizin sporcuları oldukça ilgi gördüler. Federasyon Başkanımız Oktay Çimen Koray Kimya’nın Masa Tenisi’ne destek vermesinden son derece memnun olduğunu belirterek gereken şekilde kendilerine ulaşacağını bizlere bildirdi.


Amatör sporlar herkesin bildiği gibi sponsor desteği ile ayakta duran spor dalları ve bu dallardaki başarıların gelmesi o sporu yapanların sponsorlarca desteklenmesi ile mümkün. Şampiyon olunca ya da Milli Takım’a gidince her şey süper oluyor ama o ana kadar neler yaşandığını sadece Antrenörler ve hocalar biliyor. Kaldı ki Sponsorluk Yasası gereği Amatör Spor Kulüpleri’ne yapılan bağışların tamamı, Profesyonel Spor Kulüpleri’ne yapılan bağışların ise % 50’si vergiden muaftır. Düzenli vergi veren esnafımıza ben buradan sesleniyorum eğer Kırklareli’de kazanıyorsanız bunun bir kısmını yine o ildeki Amatör Spor Kulüpleri’ne vergi indirimi olarak vermeniz sizleri yüceltecektir. Konu ile ilgili bir olay anlatmak istiyorum.


Bulgaristan’ın Olimpiyat Madalyalı Uzun Atlama Şampiyonu için devlet erkanı ödül töreni düzenliyor ve bu sporcuya söyleniyor. Sporcu konu ile ilgili hiç yorum yapmadan ödül gününü bekliyor. Ödül Töreni’ne Cumhurbaşkanı, Başbakan, Spor Bakanı Federasyon yetkilileri ve bir sürü basın mensubu katılıyor. Konuşmalardan sonra Cumhurbaşkanı devletin en büyük ödülünü sporcuya vermek istediğinde sporcu aynen şöyle diyor; “Sayın Cumhurbaşkanım ben şuanda Olimpiyat Şampiyonuyum ve her şeyim var, ama ben buraya gelinceye kadar o kadar çok acılar çektim ki ayakkabım yok, param yok, değerim yok, eğitimim ne olacak v.s. ama artık her şeyim var siz bence bu ödülü Antrenörlere ve spora yeni başlayanlara paylaştırın hem de düzenli ve sürekli  olarak ayrıca bunların müsabakalarına gidin değerli olduklarını hissettirin”  diyerek amatör sporcuların duygularına bir anlamda tercüman olmuştur.


Ben bizlere sponsor bulma konusunda ki yardımlarından dolayı Kırklareli Valimiz Sayın Mustafa Yaman’a Belediye Başkanımız Sayın Cavit Çağlayan’a bizlere vermiş olduğu destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” (s)