''Kimsesiz Yavrular'' erkekliğe adım attı

''Kimsesiz Yavrular'' erkekliğe adım attı

''Kimsesiz Yavrular'' erkekliğe adım attı

''Kimsesiz Yavrular'' erkekliğe adım attı

''Kimsesiz Yavrular'' erkekliğe adım attı
18 Ekim 2010 - 09:25


Çocuk Esirgeme'de kalan 6 çocuğa, ''Yardım Melekleri'' sayesinde
dillere destan sünnet düğünü yapıldı.


Edirne'de Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan 6 yaşındaki 6 çocuğa, yardım meleklerinin gayretleriyle dillere destan sünnet düğünü organize edildi.
Kimsesiz çocukların ''yardım melekleri'' diye niteledikleri Edirne Valisi Gökhan Sözer'in eşi Sema Sözer, Edirne Emniyet Müdürü Mehmet Yazıcı'nın eşi Zeynep Yazıcı ile Edirne Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Safiye Görgülü ile dernek üyeleri kimsesiz 6 çocuğa güzel bir sünnet düğün yapmak için kolları sıvadı.
Güzel bir organizasyon için yola çıkan Yardım melekeleri, Hanedan Restorant ve Adress Organisazyon şirketinin sponsor olmasıyla sünnet düğününün tarihini belirleyerek, davetlerini yapmaya başladılar.
Çocuk sitesinde kalan 6 çocuğun sünnet elbiselerinin özenle seçilmesinin ardından, çocukların erkekliğe adım atacağı gün geldi çattı. Sünnetlik elbiseleri içinde hayli heyecanlı görünen 6 sünnet çocuğu kendileri için ayrılan platformda hediyeleri kabul ettiler. Kimi altın, kimi para taktı, kimi de kıyafet armağan etti.
Sünnet düğününe katılanlar, pistte oyun havalarıyla sünnet çocuklarının mutlu gününe ortak oldular.
Edirne Valisi Gökhan Sözer'in eşi Sema Sözer yaptığı açıklamasında, erkekliğe adım atan kimsesiz 6 çocuğun mutlu günlerini paylaştıklarını belirterek, toplumun her kesimini sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almalarının gerektiğini kaydetti. aa