“Kimsenin adamı değilim, CHP’nin adayıyım”

“Kimsenin adamı değilim, CHP’nin adayıyım”

“Kimsenin adamı değilim, CHP’nin adayıyım”

“Kimsenin adamı değilim, CHP’nin adayıyım”

“Kimsenin adamı değilim, CHP’nin adayıyım”
25 Mayıs 2012 - 09:22

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Binası’na gelerek, 24 Mayıs 2012 Perşembe günü düzenlenen toplantıya katılan CHP Kırklareli İl Başkan Adayı Aydın Karakoç bir konuşma yaparak hem kendini tanıttı hem de projelerini anlattı.




Haber: Özkan Başaran





CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren’in Başkanlığı’nda gerçekleşen haftalık sohbet toplantısının bu haftaki konuğu CHP İl Başkan Adayı Aydın Karakoç ve ekibiydi.


Eski İlçe Başkanı Av. İrfan Altınel’in de izlediği toplantıya, İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Necmiye Kurtpulat ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Reşat Ermiş ve partililer katıldılar.


CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren’in cesaretli çalışmanın ve kaybetmeyi göze almadan kazanmanın mümkün olmadığını vurgulayarak açtığı toplantıda ikinci konuşmayı CHP Kırklareli İl Başkan Adayı Aydın Karakoç gerçekleştirdi.


Aday Karakoç yaptığı uzun konuşmasının önemli bölümlerinde özetle şunları kaydetti:


“Kimsenin adamı ve adayı değilim. CHP’nin adayıyım. CHP’nin yöneticileri olmak üzere yola çıktık. Benim ve ekip arkadaşlarımızın CHP’yi toparlayarak daha güçlü hale getirmek gibi bir hedefimiz var. Ziraat Odalarıyla, Esnaf Sanatkarlar Odalarıyla bütün sivil kitle örgütleriyle arkadaşlarımı aynı ekip etrafında toplamak için aday oldum. 2004 yılında o günün CHP Adayı Yılmaz Şeşen’i destekledim. O günden bu yana kapı kapı CHP için çalışıyorum. 2009 Yerel Seçimleri’nde CHP’den İl Genel Meclisi Adayı olmam için aldığım teklife “Sıralamada yer kaygım yok, hiç olmasam da CHP için çalışacağım” dedim. 3. Sıradan seçime girdim. Ve seçildim. CHP’den İl Genel Meclis Üyesi olarak partime hizmet ederken, özgürce CHP’den aday oldum. Kimsenin adamı ve adayı olarak çıkmadım. CHP’nin adayı olarak sizden destek bekliyorum. Babaeski’lilerin de desteğiyle projelerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz. Her ay ayrı bir İlçe’de İl Başkan ve yöneticileri ile toplantılar yapacağız. Merkezden değil ilçelerde de toplantılar yapan bir yönetim tarzı benimsiyoruz. CHP’nin Yerel Seçimler’de başarılı olması için bunu yapmalıyız. Biz enerjimizi kendi içimizdeki çekişmelere değil, AKP zihniyetini devirmek için harcamalıyız.”


Konuşmasını bitirdikten sonra, Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’yı ve Şirketimiz bünyesinde Babaeski ilçesinde günlük olarak yayımlanan Babaeski Gündem Gazetesi’ni de ziyaret eden CHP İl Başkan Adayı Aydın Karakoç, önceki Babaeski Belediye Başkanı Av. Haluk Tezsezer’i de ziyaret edeceğini söyledi.