Kilit taş döşemesi devam ediyor

Kilit taş döşemesi devam ediyor

Kilit taş döşemesi devam ediyor

Kilit taş döşemesi devam ediyor

Kilit taş döşemesi devam ediyor
16 Ağustos 2010 - 09:19

Kırklareli merkez ilçe Sungurbey Caddesi üzerinde biten yer altı çalışmaları sonrasında yaklaşık 1 ay önce start verilen kilit taş döşemesi Walldorf Caddesi’ne kadar geldi.

HABER MERKEZİ

Kırklareli Belediyesi tarafından Nisan ayında yapılan ihale sonucu ihaleyi alan Onurkan İnşaat, görevlendirdiği 4 personeli ile yaklaşık 1 buçuk, 2 kilometrelik yolun 1 kilometresinin bittiği Sungurbey Caddesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Havanın sıcak olması dolayısıyla çalışırken zorlandıklarını belirten kilit taş ustaları; “Sıcak insanı bunaltıyor yer yer nefes alamadığımız oluyor. Bu yüzden dinlenmek ve nefes alabilmek için ara veriyoruz ve gölgelere sığınıyoruz. Buraya kadar getirdik, hava biraz daha serin ve çalışılacak bir şekilde olsa 3-4 gün içerisinde bitireceğiz” dediler.
Sungurbey Caddesi üzerinde oturan, evine veya işine giderken sürekli caddeyi kullanan vatandaşlar, yolun biten kısmından memnun olduğunu belirtti. Ayrıca yıllar sonra güzel bir yola kavuştuklarını ifade eden vatandaşlar Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. (ue)