Keşke kaskı olsaydı

Keşke kaskı olsaydı

Keşke kaskı olsaydı

Keşke kaskı olsaydı

Keşke kaskı olsaydı
01 Ağustos 2011 - 08:25

Kırklareli merkez ilçe Pınar Mahallesi Barış Sokak girişinde kalan yan yolda 29 Temmuz 2011 Cuma günü dikkatsizlik sonucu yaralanmalı bir trafik kazası meydana geldi.




HABER MERKEZİ


Bir motosiklet ile bir ticari otomobilin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü başından yaralandı. Olayı gören görgü tanıklarının anlatımına göre; Kırklareli’de gazete dağıtıcı olarak çalışan L. K. 39 DK 483 plakalı motosikleti ile Barış Sokak üzerinden Rauf Denktaş Bulvarı’na çıkmak isterken Yan yoldan gelen M. K.nin yönetimindeki 39 T 0054 plakalı ticari otomobili fark etmeyerek yola çıkması nedeni ile trafik kazası meydana geldi.


Otomobilin altında kalarak 1-2 metre kadar sürüklenen motosiklet sürücüsü başında kask olmaması nedeni ile yüzünden ve başından hafif bir şekilde yaralandı. Kaza sonrası vatandaşlar tarafından olay yerine ambulans çağırıldı. L. K. Olay yerine gelen ambulans ile Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik ekipleri gerekli incelemelerde bulundu. Kaza sonrası her iki araçta maddi hasar meydana geldi. (cs)