Kesimoğlu’dan 5 senede 5 proje

Kesimoğlu’dan 5 senede 5 proje

Kesimoğlu’dan 5 senede 5 proje

Kesimoğlu’dan 5 senede 5 proje

Kesimoğlu’dan 5 senede 5 proje
10 Mart 2014 - 10:34 - Güncelleme: 10 Mart 2014 - 15:25

* Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, düzenlediği toplantı ile Başkan olması halinde Kırklareli’nin çehresini değiştirecek ve modern bir kent görünümüne kavuşturacak olan 5 Projesi’ni tanıttı. 
HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu projelerini tanıttı.
8 Mart 2014 Cumartesi günü saat 14.00’te Paşa Cafe’de gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı’na; CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, Kırklareli Belediyesi ile İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, Sivil Kuruluş Temsilcileri, Oda Başkanları Mahalle Muhtarları katıldı.
* Kesimoğlu; “Projelerimiz ile Kırklarelimizin çehresini değiştireceğiz”
“Sivil Toplum Merkezi Projesi”, “Yeni Terminal Projesi”, “Belediye Hizmet Binası Projesi”, “Kentprak Projesi”, “Kent Otopark Projesi” ile projesi hazır olan Kapalı Pazaryeri Projesi’ni tanıtan CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu; “Projelerimizi 5 senede 5 ana başlık altında topladık. Vatandaşlarımızı projelerle boğmak istemiyoruz” diyerek şunları kaydetti:
“Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktık arkadaşlarımla beraber. Kenti beraber yönetmeye talip olduğumuzu ifade ettik. Katılımcı demokrasi anlayışı ile hareket ederek ve ortak aklı kullanarak kenti birlikte yönetmek istediğimizi ifade ettik. Bu anlayışla öncelikle sizleri ziyaret etmeye çalıştık ulaşabildiğimiz bütün arkadaşlarımıza bir anlamda nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bizim kenti birlikte yönetme talebimiz ilkemiz son derece açık ve samimi bir ilke anlayış onun gereği olarakta biz buradayız. Arkadaşlarımızla birlikte güzel bir çalışma düzenledik bu tabi ki bir taslak olarakta değerlendirilebilinir bir halk proje olarakta değerlendirilebilinir en baştan ifade ettiğim gibi Kırklareli’de yaşayan herkesin gözünde Kırklareli nasıl görünüyor bunu öğrenmek istiyoruz. Bu kente daha huzurlu, daha sağlıklı, daha temiz çevrede nasıl yaşayabiliriz birlikte planlamak birlikte kurgulamak istiyoruz. Bu işbirliğimiz elbette sadece seçim sürecinde değil bu 5 yıllık süre içersinde inşallah sizler bu yetkiyi 30 Mart akşamı bana ve arkadaşlarıma vereceksiniz. Biz önümüzdeki 5 yıl içersinde bu diyalog kapılarımızı her zaman açık tutarak iletişim kanallarımızı her zaman açık tutarak birlikteliği ve beraberliği hep diri ve canlı tutacağız. Bizim anlayışımız sosyal belediyecilik anlayışı, Türkiye bu anlayışı çok yakından biliyor bu anlayışın temsilcilerini çok yakından biliyor.”
CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun projelerini tanıtmasının ardından toplantıya katılan Sivil Toplum Örgütleri’nin temsilcileri projeler hakkındaki olumlu ve olumsuz görüşlerini paylaştı. Kesimoğlu’da projelerle ilgili olarak kendisine iletilen görüşleri not alarak gerekeni yapacağını söyledi. (Kadir Sinici)