Kesimoğlu; “Ortak akılla kenti birlikte yöneteceğiz”

Kesimoğlu; “Ortak akılla kenti birlikte yöneteceğiz”

Kesimoğlu; “Ortak akılla kenti birlikte yöneteceğiz”

Kesimoğlu; “Ortak akılla kenti birlikte yöneteceğiz”

Kesimoğlu; “Ortak akılla kenti birlikte yöneteceğiz”
25 Mart 2014 - 13:45

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne 1 haftadan az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

HABER MERKEZİ
30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne 1 haftadan az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılaşan Mehmet Siyam Kesimoğlu’na Pınar Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. 23 Mart 2014 Pazar günü Seçim Bürosu önünden kalabalık bir parti grubuyla yürüyüşle Pınar Mahallesi’ne giden Kesimoğlu ve beraberindekiler burada coşkulu kalabalık ile karşılandı. CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu konuşmasına başlamadan önce projeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Pınar Mahallesi sakinlerine tanıtıldı.
* Kesimoğlu; “Biz bu kenti yönetmeye talibiz”
CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu derslerini çalıştıklarını Kırklareli için önemli olan konuları halka görüşeceklerini sandığı Kırklareli halkının önüne koyacaklarını belirterek şunları söyledi;  “30 Mart akşamı bize bu yetkiyi verdiğiniz zaman Belediye’ye çok rahat bir şekilde geleceğiniz, sorunlarınızı anlatabileceğiniz, çözüme ulaştıktan sonra çayınızı, kahvenizi içip Belediye’nin kapısından mutlu bir biçimde çıkabileceğinizi sağlayacak arkadaşlarım. Biz bu kenti yönetmeye talibiz. Bu kentte beraber yaşıyorsak, beraber yönetmek istiyoruz, bu kenti beraber büyütmek istiyoruz. 30 Mart’tan itibaren Kırklareli Belediyesi’nde de yeni heyecanlar, yeni coşkuyla, yeni başlangıç yaparak sizin hak ettiğiniz özlediğiniz, beklediğiniz hizmetleri sizlere ulaştırmanın çabası, heyecanı ve coşkusu içersindeyiz. Ortak akıl kullanarak bu kenti sizlerle birlikte yönetmek ve birlikte büyütmek istiyoruz. Biz dersimizi çalıştık, en önemli konularda hakem halktır yani sizsiniz. En önemli konularda sizin görüşünüze başvuracağız. Sandığı sizin önünüze koyacağız, bir halk oylaması yapacağız.”
* Gürpınar; “Bayanlar bu ülkenin gerçek sahibi”
Kırklareli’den 3 dönem Milletvekilliği ve Turizm Bakanlığı Yapan İrfan Gürpınar Mehmet Siyam Kesimoğlu’na destek vermek amacıyla Pınar Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.
Belediye Başkanlığı Seçimleri’ni bayanların kazandırdığını belirten Gürpınar şunları kaydetti;  “Değerli hanımlara diyecek bir şeyim var. Ben 52 senden beri bu siyasetin içindeyim 1962 yılında üniversite öğrencisiyken girdim. İl Başkanlığı yaptım,  3 dönem Milletvekilliği yaptım, Bakanlık yaptım, Genel Başkanlığı yardımcılığı yaptım. Bu siyasetin her türlü cilvesini yaşadım. Mahalli seçimlerde gördüğüm bir şey var. Belediye Başkanlık seçimlerini bayanlar kazandırır. Değerli hanımlar siz Türkiye nüfusunu %50’siniz, ama geri kalan % 50 bizlerinde doğuranısınız, o bakımdan siz bu ülkenin bu milletin gerçek sahibisiniz. Çalışacağı kapı kapı gezeceğiz, tarla tarla gezeceğiz, mahalle mahalle gezeceğiz ve CHP’nin başarısı için gereğini yapacağız ve bu seçimlerden başarı bir şekilde çıkacağız.” (Kadir Sinici)