KBESK yeni yıla lider girecek

KBESK yeni yıla lider girecek

KBESK yeni yıla lider girecek

KBESK yeni yıla lider girecek

KBESK yeni yıla lider girecek
30 Aralık 2011 - 09:29

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde iyi bir başarı çizgisi yakalayan Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü (KBESK) 25 Aralık 2012 Pazar günü kendi evinde konuk ettiği Ordu Belediyesi’ni 13 sayı fark ile mağlup ederek 2012’ye lider girmenin mutluluğunu yaşadı.




HABER MERKEZİ


Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi 7.hafta müsabakaları 25 Aralık 2012 Pazar günü oynandı. Kırklareli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Kırklareli BESK-Ordu Belediyesi müsabakasını KBESK 69/56 kazanarak namağlup liderliğini sürdürdü. Çok çekişmeli ve heyecanlı geçen maçın bir bölümünü Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili Turgut Dibek, Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ve çoğunluğu Üniversite öğrencisi kalabalık bir seyirci grubu izledi. Müsabakanın periyotları şöyle sonuçlandı;


1. Periyod: KBESK: 18 - ORDU: 15


2. Periyod: KBESK: 18 - ORDU: 15


3. Periyod: KBESK: 12 - ORDU: 17


4. Periyod: KBESK: 21 - ORDU: 09  


* 2012’nin ilk müsabakası Adana’da olacak


Maç sonrası bir açıklama yapan KBESK Başkanı Erol Gökçe; “Maddi ve manevi sıkıntılarımızla yolumuza devam ediyoruz. Sporcularım büyük bir özveri ve gayretle oynuyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Maçımızı bir periyotta olsa izleyen Sayın Valimiz ile Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza, İl Emniyet Müdürümüze, Sanayi ve Teknoloji Müdürümüze, CHP İl Başkanı’na ve diğer konuklara teşekkür ediyorum. Yeni yıl nedeniyle 15 gün aradan sonra 8 Ocak 2012’de ilk karşılaşmamıza lider olarak çıkmanın mutluluğunu yaşayarak, Adana’da Yüreğir Belediye Martı Spor’la start vereceğimiz ligde mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (c.s.)