Kayseri Gençlik Merkezi’ni ağırlayacağız

Kayseri Gençlik Merkezi’ni ağırlayacağız

Kayseri Gençlik Merkezi’ni ağırlayacağız

Kayseri Gençlik Merkezi’ni ağırlayacağız

Kayseri Gençlik Merkezi’ni ağırlayacağız
28 Haziran 2010 - 09:23

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut, Gençlik Değişim Programı kapsamında Kayseri Gençlik Merkezi’nden 16’sı üye olmak üzere 20 kişiyi misafir edeceklerini belirtti.

HABER MERKEZİ

Gençlik Değişim Programı kapsamında Kayseri Gençlik Merkezi’nden gelecek olan 16’sı öğrenci olmak üzere 20 kişinin bugün ilimizde olacağını belirten Kırklareli Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut şanları kaydetti:
“Gençlik Merkezleri olarak gençler arasındaki birliktelik, dayanışma ve kaynaşmanın sağlanması, değişik yerlerin ve kültürlerin görülmesi amacıyla Gençlik Değişim Programları uygulanmaktadır. Bu program kapsamında Kırklareli Gençlik Merkezi olarak onlarca genç üyemizi ülkemizin değişik illerine götürerek oranın örf, adet ve ananelerini yakından görmelerini sağladık.
Gençlik Değişim Programı kapsamında Kayseri Gençlik Merkezi üyesi 16 gencimiz ile birlikte 2’si yönetici ve 2’si de şoför olmak üzere toplam 20 kişiyi misafir edeceğiz. Misafirlerimizi bugün saat 10.00’da Gençlik Merkezimizin önünde karşılayacağız. Öğle yemeğinin ardından Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Yılmaz Emen’i, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu ve Kırklareli Belediye Başkanımız Av. Cavit Çağlayan’ı ziyaretlerde bulunacağız. İlk günkü programımız şehrimizin gezilmesi ile devam edecek.
Misafirlerimize yarın Kırklareli Barajımızı gezdireceğiz. Ardından Kızılcıkdere Köyü’nde öğle yemeği yedireceğiz. Poyralı ve Ertuğrul Köyü’ndeki Kültür Evi ziyaret edilecek.
Program kapsamında 30 Haziran 2010 Çarşamba günü saat 09.30’da bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Toplantının ardından Edirne iline giderek burada tarihi ve kültürel mekânları gezeceğiz. 01 Temmuz 2010 Perşembe günü saat 10.00’&da Dupnisa Mağarası’nı gezmek üzere yola çıkacağız. Oradan İğneda’ya geçerek buranın doğa ve tarihi yerlerini gezeceğiz. Aynı günün akşamında saat 20.30’da Gençlik Merkezimizde düzenlenecek olan etkinlikte Gençlik Merkezi üyeleri kendi merkezlerini ve etkinliklerini tanıtacaklar.
02 Temmuz 2010 Cuma günkü programımız saat 10.00’da Kırklareli Müzesi ile merkez ilçemizdeki Şehitliklerimizin gezilmesi ile devam edecek. Merkez ilçede bulunan Süpürgeciler ile Çömlekçilerin gezilmesinin ardından, Geçitağzı Köyü’nde köy yaşantısı ve köy halkının hazırladığı yemeklerin ikramı misafirlerimize yapılacak. Dereköy Gümrük Kapısı’nın ziyaret edilmesi ile programımız sona erecek. Kayseri Gençlik Merkezi’nden gelecek olan misafirlerimiz 03 Temmuz 2010 Cumartesi günü ilimizden ayrılacaklar.” (s)