Kapak toplama kampanyasına bir destekte GSİM’den

Kapak toplama kampanyasına bir destekte GSİM’den

Kapak toplama kampanyasına bir destekte GSİM’den

Kapak toplama kampanyasına bir destekte GSİM’den

Kapak toplama kampanyasına bir destekte GSİM’den
21 Temmuz 2011 - 08:31

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi tarafından başlatılan Kapak Toplama Kampanyası’na verilen destek artarak sürüyor. Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de bu kampanyaya destek olarak bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye kazandırma sürecine katkı sağladı.




  


HABER MERKEZİ


Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli topladığı kapaklar ile Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi tarafından başlatılan Kapak Toplama Kampanyası sürecine katkı sağlayarak engelli vatandaşların tekerlekli sandalyeye kavuşmasına destek oldu.


Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Süleyman Çetin ve Şube Müdürü Metin Delmecioğlu 20 Temmuz 2011 Çarşamba günü saat 14.00’da Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi’ne gelerek Başkan Arif Uzunoğlu ile görüştü ve topladıkları kapakları kendisine teslim etti.


Burada bir açıklama yapan Süleyman Çetin, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak böyle bir kampanya ya öncü olduğu için Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi’ne kurumu ve personel adına teşekkür etti. Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan ve bunun unutulmaması gerektiğini belirten Süleyman Çetin, herkesin bu konuda duyarlı düşünmesi gerektiğini belirterek, kapak toplama işlemini devam ettireceklerini söyledi.


Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi Başkanı Arif Uzunoğlu, kendilerine yapılan bu ziyarette ötürü mutluluk duyduğunu belirterek; “Bizlere verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kampanya yıl sonuna kadar devam ediyor. Depomuzda 350 kilogram kapağımız toplandı. Bunlar 700 kilogram olduğu zaman ACT Tekstil fabrikası aracı ile kapakları geri dönüşüm fabrikasına götürüyoruz. ACT firması bize bu konuda destek sağlıyor onlara da çok teşekkür ediyorum. Toplanan Kapaklar sayesinde bir engelli vatandaşımız tekerlekli sandalye sahibi olacak. Bunlarda sizler gibi duyarlı insanlar sayesinde oluyor. Desteğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum.” dedi. Bu konuda ki çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Arif Uzunoğlu duyarlı vatandaşların derneğe tekerlekli sandalye bağışında bulunmasını beklediklerini söyledi. (cs)