Kamu-Sen terörü protesto etti

Kamu-Sen terörü protesto etti

Kamu-Sen terörü protesto etti

Kamu-Sen terörü protesto etti

Kamu-Sen terörü protesto etti
27 Eylül 2012 - 09:31





* Kamu-Sen Kırklareli İl Temsilciliği düzenlediği basın açıklamasında terörü protesto etti.





HABER MERKEZİ


Kamu-Sen Kırklareli İl Temsilciliği Kırklareli Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlediği basın açıklamasıyla terörü protesto etti. Basın açıklamasına çok sayıda sendika üyesi katılırken vatandaşlar da destek verdi.


Kamu-Sen İl Temsilciliği tarafından yapılan basın açıklamasında; “Şehitlerimizin kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı topraklarımız üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı caniler, nerdeyse her gün birkaç evladımızı şehit eder duruma gelmiştir. Uzun soluklu ve küresel bir plana milletimizin teröre karşı duyarlılığı yok edilmek, direnci kırılmak istenmektedir. Ama bu topraklarda ateş sadece düştüğü yeri yakmaz. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkûmdur. Unutmayalım ki, bizler rahat yataklarımızda uyurken, 20 yaşındaki gencecik evlatlarımız soğukta sıcakta, gece gündüz, yağmur çamur demeden nöbet tutuyor, çatışmaya giriyor. Bilinmelidir ki şehitlerimiz canlarını bu vatanın birliği ve dirliği için verdiler. Bu nedenle her türlü provokasyona, tahrike ve desteğe rağmen et tırnaktan ayrılmayacak, bu vatanın hiçbir ferdi binlerce yıllık kardeşliğimizden vazgeçmeyecek, hainler emellerine ulaşamayacaktır. Şundan eminiz ki, bizi bize düşman etmeye, kardeşliğimizi bozmaya yeltenenler, döktükleri kardeşkanlarında, babaların, bacıların, anaların gözyaşlarında boğulup gidecektir.  Bu vesileyle teröristi ve onların gizli açık her türlü destekçilerini lanetliyor, devletimizin ve birliğimizin teminatı, varlığımız ve huzurumuz için can veren şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” denildi.


Basın açıklamasının ardından Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra ise tüm şehitlerin ruhuna dualar edildi. (Yasin Şendir)