Kahraman; “Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek için yeniden adayız."

Kahraman; “Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek için yeniden adayız."

Kahraman; “Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek için yeniden adayız."

Kahraman; “Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek için yeniden adayız."

Kahraman; “Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek için yeniden adayız.
12 Kasım 2014 - 08:22


Köy köy, kahve kahve gezdiler çiftçilerle buluşup "Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek..


Köy köy, kahve kahve gezdiler çiftçilerle buluşup "Burası hepimizin. Daha da ileri götürmek için yeniden adayız." dediler. Hilmi Kahraman ve Hizmet Ekibi araç konvoyu ile 7 Kasım Cuma gecesi Babaeski Yağlı Tohumlar Kooperatifi önünde toplanarak ziyaretlerine devam etti. Cuma gecesi gerçekleştirilen bir dizi ziyaretlerde sırasıyla Karamesutlu, Taşağıl, Yenimahalle, Oruçlu, Karacaoğlan ve Kadıköy yer aldı. 





Hizmet Ekibini tanıtan Kahraman, Kooperatifin öneminden ve bugün geldiği noktayı anlatarak "Biz hizmete adayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi. Kahvehanelerde çiftçilerle bir araya gelen Hilmi Kahraman ve Hizmet Ekibi çiftçiyi tek tek selamladı.


22 Kasım 2014 Cumartesi günü Yağlı Tohumlar Depolarında gerçekleşecek seçimler için çalışmalarına devam ediyor. Ekibini tanıtım amaçlarını anlatan Kahraman; "Değerli arkadaşlar, sevgili gençler bu akşam ziyaretimizin sebebi nasip olursa 22 Kasım'da Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifinin yönetim ve Üst Birlik Temsilciliği seçimleri. O nedenle şahsın ve yönetim kurulum adına sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum." sözleriyle selamladı.





Ziyaretin ilk Halkası  Karamesutlu Köyü


Babaeski 132 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi önünde toplanarak konvoy eşliğinde yola çıkıldı ve ilk ziyarette Hilmi Kahraman ve Hizmet Ekibi Karamesutlu çiftçileriyle bir araya geldi. Karamesutlu Köyü’nü iyi bildiğini ve çiftçilerini tanıdığını ifade eden Kahraman; "22 Kasım'da olacak seçimlerde yine köyümüze geleceğiz yine davet edeceğiz. Hepinizi Babaeski'nin Yağlı Tohumlar Depolarına bekliyoruz. Hepiniz kendi evine gelir gibi gelin. Orası sizin ortak malınız. 22 Kasım’da yapılacak seçimlerin önce Karamesutlu Köyü’müze, ilçemize, ilimize Türk çiftçisine hayırlı olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim hepinize teşekkür ederim. Hepinizi tekrar sevgiyle saygıyla selamlıyorum." dedi.





Başkan Kahraman; “Hizmet için adayım”





Konvoy eşliğinde ziyaretlerine devam eden Hilmi Kahraman'ın bir sonraki adresi ise Taşağıl oldu. Taşağıl'da da kahvehanelere uğrayarak çiftçileri selamlayan Kahraman ve Hizmet Ekibi ardından konuşma yaparak aday listesini tanıttı. Hizmet için aday olduğunu dile getiren Kahraman, çiftçiler için çalışmalarına devam etmek istediklerini dile getirdi. Kahraman hizmet için adaya olduklarını ifade etti. Uzun bir konvoy ile ziyaretlerinde çiftçilere Hizmet Ekibini tanıtan Kahraman'ın diğer ziyareti de Yenimahalle oldu. Yenimahalle çiftçisiyle bir araya gelen Kahraman, seçim öncesi aday olan iki listenin olduğunu dile getirdi ve diğer gruba da başarılar dilediğini ifade etti. Kahraman; "Demokrasinin güzelliğini yaşamak lazım. Dolayısıyla o sevgili kardeşlerimize de başarılar diliyorum bu yolda." dedi. 





Kahraman; “Genel Kurulumuzu depolarımızda yapacağız.”





Ziyaretlerine devam eden Kahraman ve ekibi yollarına devam ederken ziyaretlerden üçüncüsünü de Yenimahalle çiftçisine gerçekleştirdi. Çiftçilere ekibini tanıtan Kahraman, genel kurul için en uygun yeri seçtiklerini vurgulayarak "Genel Kurulumuzu depolarımızda yapacağız. Sizi kendi evinizde ağırlayacağız." ifadelerini dile getirdi. Yenimahalle ziyaretinin ardından Oruçlu ziyareti ile yollarına devam eden Hilmi Kahraman ve Hizmet Ekibi yapılan çalışmalarının devamını getirmek için aday olduklarını dile getirdi. Bir sonraki adresi Karacaoğlan olan Kahraman ve ekibi çiftçileri kendi evlerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacaklarını dile getirdiler. Ziyaretlerden sonuncusu olan Kadıköy çiftçileri ile buluşmada da kalabalık bir çiftçi grubuyla bir araya gelen Kahraman ve ekibi, Trakya Birlik için çalışmalarıyla daha yukarıları hedeflediklerini ifade ettiler. Yapılan hizmetleriyle çiftçilerin işlerini ve kazançlarını arttırmak için yeni dönemde de aday olduğunu belirten Kahraman ve ekibi, konuksever çiftçilere de teşekkürlerini sunmayı unutmadı. 





*“Yönetime geldiğimizden beri ilerliyoruz”





Türkiye genelinde de Trakya Birlik'in büyüme oranının gözle görülür olduğunu ifade eden Hilmi Kahraman, yönetime geldiği yıldan bugüne olan ilerlemeye vurgu yaptı. Kahraman; "Bizim hizmetlerimizden memnunsanız evet diyeceksiniz, memnun değilseniz hayır diyeceksiniz. 2000 yılından bu yana sizler destek verdiniz ekibim ile beraber Trakya Birlik Genel Müdürlük Yönetiminde görev aldım. İlk görev aldığımda zor şartlarda iki dönem Trakya Birlik’i zor tanıdım. Neden Trakya Birlik’in 48 kooperatifi var ve 13 ile yayılan hizmet ağı var. Bunun yanında iki tane de entegre tesisleri var. Birisi Tekirdağ'da birisi Bursa Karacabey'de. İlk göreve geldiğimde Trakya Birlik 45 bin ton yağ üretiyordu. Bunları nereden nereye geldiğimizi görmeniz için söylüyorum. Bu gün geldiğimiz noktada Trakya Birlik 123 bin ton yağ üretiyor. Üreticisinin parasını bir ay gibi bir zamanda ödüyor. Türkiye pazarının %21'ine hâkim, İstanbul'a baktığımız zaman %55'ine hâkim." dedi.





*“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”





Çalışmalarda hayal sınır tanımadıklarını dile getiren Hilmi  Kahraman, yapılmaz denilenleri çiftçiler için yaptıklarını dile getirdi. Hizmet Ekibi olarak ifade ettiği adaylarıyla çiftçilere seslenen Hilmi Kahraman; “Değerli arkadaşlar bir göreve bir kere gelirsin. Hadi iki defa daha deneyelim derler. Allah razı olsun ama inanın ki o görevde kalıcılığı sağlamak çok zor. Ama sizler destek verdiniz bizler de sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdik. Dedik ki biz Babaeski'ye çelik silo sistemini kuracağız. O günlerde Hilmi Kahraman da söylüyor ama acaba denildi. Ama bu gün geldiğimiz noktada Babaeski alım merkezinde bir sevgili genç kardeşim oturuyor. Bir taraftan alım yapıyor bir taraftan sevkiyat yapıyor. Yani Trakya Birlik olarak Babaeski ortaklarımızı teknoloji nimetleriyle buluşturduk, kavuşturduk. Bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." sözlerini dile getirdi.





“Amacımız particilik değil, hizmet”





Çiftçilerle bir araya gelen Hilmi Kahraman ve Hizmet Ekibi amaçlarının hizmet olduğunu vurguladı. Yenimahalle Temsilcisi Recai Eren ziyaretlerde "Hizmetiyle bizi ikna etti. Seçim yolunda diğer arkadaşlarımız particilik yapıyor. Particilik yapmaya gerek yok. Yönetimdeki arkadaşların çoğunluğu CHP'li. Yalnız çıbanbaşı olsak geçim olmaz. Bu yönetimde yer alıyoruz. Particilik olsa burada ben de yer almazdım. Bizim aramızda CHP'lisi de var, MHP'lisi de var, ANAP'lısı da var. Üst birliği kaybedersek acısını biz çekeriz." dedi. 





*Hilmi Kahraman ve Hizmet Ekibi:


Asil Yönetim Kurulu Adayları


Mülayim Güler (Düğüncülü), Cemal Vural (Mutlu), Hasan Özgören (Karahalil), Osman Dal (Pancarköy), Mustafa Buyur (Sofuhalil), Recep Kayabaş (Ağayeri)


Asil Birlik Temsilci Adayları


Recai Eren (Yenimahalle), Saadettin Efe (Osmaniye), İhsan Eker (Erikleryurdu), Mecit Uzunoğlu (Oruçlu), Necdet Güzel (Kadıköy), Şaban Barılas (Hazinedar), Cengiz Şen (Minnetler), Hilmi Kahraman (Babaeski), Mehmet İlhan (Müsellim), Behti Gere (Kuleli), Oktay Var (Çiğdemli), Necati Parlak (Pancarköy), İsmail Demirtaş (Ertuğral), Aziz Altın (Yeniköy), İsmail Bozkurt (Karamesutlu), Ahmet Bayraklı (Sinanlı), Kadir Tezcan (Terzilli)