“Kadınlarımızın özverili çalışmaları ile oylarımızı %53 oranında arttırdık”

“Kadınlarımızın özverili çalışmaları ile oylarımızı %53 oranında arttırdık”

“Kadınlarımızın özverili çalışmaları ile oylarımızı %53 oranında arttırdık”

“Kadınlarımızın özverili çalışmaları ile oylarımızı %53 oranında arttırdık”

“Kadınlarımızın özverili çalışmaları ile oylarımızı %53 oranında arttırdık”
28 Aralık 2011 - 09:25

AK Parti’ye yeni katılan bayanlar ile bir araya gelen AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan; “Kadınlar bizim için önemli, çünkü kadınlar bizlerin bel kemiği, seçim sürecinde onların özverili çalışmaları ile Kırklareli’de oylarımızı %53 oranında arttırdık.” dedi.

 


HABER MERKEZİ


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, AK Parti’ye yeni katılan kadın kolları grubu ile tanışma yemeğinde bir araya geldi. 


24 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 13.30’da Rakkas Düğün Salonu’nda düzenlenen tanışma yemeğine Milletvekili Gürşan’ın Eşi Cemile Gürşan, Eski Kadın Kolları Başkanı Papatya Erkut ve AK Parti’ye yeni katılan bayanlar iştirak etti.


Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Milletvekili Gürşan, üç haftadan beri süren yoğun bütçe çalışmaları nedeni ile Kırklareli’ne gelemediğini, bu nedenle de bayan üyeler ile tanışma fırsatının bugüne kısmet olduğunu belirtti.


Yoğun çalışma ortamı içinde 2012 Genel Bütçesi’ni meclisten geçirdiklerini ifade eden Milletvekili Gürşan; “Bütçemizin hem milletimiz hem de devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. 


* “Seçim çalışmalarımızda bayanlarımızın katkısı büyük” 


Şenol Gürşan konuşmasının devamında şunları kaydetti.


“12 Haziran 2011’de AK Parti Kırklareli Milletvekili seçildik. Bu seçim çalışmalarında bayan arkadaşlarımızın büyük katkıları oldu. Sizlerin büyük çalışmaları oldu. Uzun süredir AK Partili bayanlarımız ile bir araya gelmeyi istiyordum. Ama 12 Haziran’dan sonra, önce yemin töreni, ardından Meclisteki görev dağılımı orada yaptığım çalışmalar, Kırklareli’ne gelip gitmelerim oldu. O nedenle bir türlü bir araya gelmek kısmet olmadı. Bütçe çalışmaları devam ederken 21 Aralık’ta çalışmalarımız bitecekti. 22 Aralık Perşembe günü’de meclisimizde emekli sandığına ilişkin bir yasa görüşmesi oldu. Cuma akşamı gelecektim. Bu manada Papatya Hanım ile görüştüm. Hem seçimde çalıştığımız, hem de aramıza katılan yeni arkadaşlarımızın olduğunu söyledi. Benden kendilerine vakit ayırmamı istedi. Hem bir tanışma toplantısı, hem de bir değerlendirme yapalım. Bayan arkadaşlarımızın da bizlere söyleyeceği varsa onları da dinleyelim.


Bununla birlikte kongre sürecine de girdik. İlçe kongrelerimiz oldu. İlçe kongrelerimizin büyük bir kısmı tamamlandı. Önümüzdeki süreçte Lüleburgaz İlçe ve Merkez İlçe Kongrelerimiz olacak. Aynı zamanda Kadın Kolları il kongremiz yapılacak. Bunun alt yapısını sağlanmak maksadı ile kadınlarımız ile bir arada olalım istedik. Bu vesile ile bu toplantıyı tertip ettik. Sizlerin istek ve talepleri varsa onları da bir dinleyelim.


* “Bayanlarımızın özverili çalışmaları ile Kırklareli’de oylarımızı %53 oranında arttırdık”


Önümüzde bir İl Kadın Kolları kongremiz var. Kadınlar bizim için önemli, çünkü bizlerin bel kemiği, seçim sürecinde bayanlarımızın özverili çalışmaları ile Kırklareli’de oylarımızı %53 oranında arttırdık. 63 bin oy aldık. 12 Haziran’dan sonra şunu söyledim. Kırklareli’deki tüm belediyelere talibiz. Birileri bu söylediklerimden rahatsız oluyor. Papağan gibi tekrarlıyor demişler. Bunu ben tekrarlamıyorum. Kırklareli’ki tüm yaşayan insanlar bunu söylüyor. “Bizi bu belediyeden kurtarın” diyorlar.


* “Öncelikli olarak düşüncemiz Kırklareli’nin kalkınmasıdır”


Lüleburgaz, Pinarhisar, Babaeski belediyeleri CHP’li ama bizden yardım talep edene yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü, bizim için öncelikli olarak düşüncemiz Kırklareli’nin kalkınmasıdır. Hangi belediye olduğuna bakmaksızın biz ilimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız.


Kırklareli’ne dışarıdan gelen insanlar, “hayal kırıklığına uğruyoruz.” diyorlar. Kırklareli Avrupa’ya sınırı olan bir şehir, ama Türkiye’nin diğer illerine baktığımız zaman belediye hizmetleri anlamında çok geri kalmış bir durumda. Dolayısı ile bu tabloyu değiştirmemiz lazım. Burada bizim en önemli avantajımız sizlersiniz. Sizler AK Partililer olarak inşallah yapacağımız çalışmalar ile inanıyorum ki bize nasıl 12 Haziran seçimlerinde %53 bir artışı yaptırdıysanız, 2014 yerel seçimlerinde de öncelikli olarak sizlerin gayretli çalışmaları ile seçimleri kazanacağımızı düşünüyorum. Birileri bundan rahatsız olabilir. Olsunlar. Rahatsız olmak istemiyorlarsa çalışmaları, hizmetlerini ortaya koymaları gerekiyor. Bunu yapamıyorlarsa o zaman kaderlerine mahkum olmak zorundalar.” (cs)