Kader’in kardeşliği

Kader’in kardeşliği

Kader’in kardeşliği

Kader’in kardeşliği

Kader’in kardeşliği
26 Kasım 2011 - 09:07


HÜR DÜŞÜNCE











Oktay Ceylan 





Birlik ve beraberliğin adeta test edildiği bu günlerde benim halkım güzel işler yaptığı için takdir, Cenab-ı Hakkın’da rızasını aldı. Türkiye genelinde, basında yerini bulan Van Depremi hepimizi sınadı. Herşeyden önce afet döneminde bir bütün olduğumuz kardeşliğimizi sınadı. Kırklareli halkımın birbirleriyle yarış ederek Van’a yardıma koşmasını sınadı.


Kardeşliğin kağıt üzerinde değil, bütün Türkiye’de yaşayan insanlarımızın kaderde, tasada, bu kötü günlerinde yanındayız cevabını verdi.


Istranca Dağları’ndan; Van’a, Erciyes’e, Diyarbakır’a, Hakkari’ye dalga dalga hassasiyetini, üzüntüsünü, kardeşlerine sevgisini, aşkını gönderdi.


Çürükler, sinek gibi vızıldayan, mide bulandıran bazı Irkçı Sesler, Şerhat Şehrimiz Kırklareli halkının insanlığını Van’da göstermesine engel olamadı.


Kırklareli halkı misafirperverdir. İlimize gelen kardeşlerimizle en iyi şekilde diyalog kuracaktır.


Kırklareli’den Ardahan’a kadar 7.2’lik deprem, gönüllerdeki birlikteliği birikimi yıkmadı, sağlamlaştırdı. Enkaz altında birbirimizi bölmeye çalışan EN“KAZ”LAR kaldı.


Not: Bütün samimiyetimle söylüyorum. Benim halkımın “KANI” üzerinden Şirketinizin reklamını yapmayın. Sizden istihram ediyorum. Lütfen!