İstanbul’a atanan Aybal’a veda yemeği verildi

İstanbul’a atanan Aybal’a veda yemeği verildi

İstanbul’a atanan Aybal’a veda yemeği verildi

İstanbul’a atanan Aybal’a veda yemeği verildi

İstanbul’a atanan Aybal’a veda yemeği verildi
06 Şubat 2012 - 17:44

2003 yılından bu yana Kırklareli Orman İşletme Müdürü olarak görev yapan Şahin Aybal’ın İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanması nedeni ile Kırklareli Valiliği tarafından bir veda yemeği düzenlendi.




HABER MERKEZİ





03 Şubat 2012 Cuma günü saat 19.00’da Polis Evi’nde düzenlenen veda yemeğine; Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcıları Günay Öztürk, İsmail Gültekin, Taceddin Özeren, M. Erhan Türker, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu ve çok sayıda resmi kurum amiri katıldı.


Samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonunda Kırklareli’den ayrılacak olan Şahin Aybal’a hatıra olması için Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve Rektör Aykaç tarafından birkaç hediye takdim edildi.


Yemek sonrası ataması ile ilgili açıklama yapan Şahin Aybal, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’ne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandığını belirtti. 1 Şubat 2012 tarihinde görevden ayrıldığını ifade eden Aybal, 13 Şubat 2012 tarihinde yeni görev yerinde görevine başlayacağını kaydetti.  Görev süresi içinde Kırklareli’de çok güzel zamanlar geçirdiğini ifade eden Aybal, Kırklareli halkına bu anlamda çok teşekkür ettiğini söyledi. 


Şahin Aybal’ın İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanması sonrasında yerine Kırklareli Orman İşletme Müdür Vekili İhsan Ceylan vekalet edecek.


Sakarya’nın Hendek İlçe Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevi yaptıktan sonra 2003 yılı Haziran ayında Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü görevine atanan Şahin Aybal, Kırklareli’deki 9 yıllık süre zarfında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettirdi.


Bizde, Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi ailesi olarak Şahin Aybal’a yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. (cs)