İş Dünyası ile öğrenciler buluştu

İş Dünyası ile öğrenciler buluştu

İş Dünyası ile öğrenciler buluştu

İş Dünyası ile öğrenciler buluştu

İş Dünyası ile öğrenciler buluştu
01 Nisan 2014 - 12:55 - Güncelleme: 01 Nisan 2014 - 13:18

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Turizm Fakültesi “4. Geleneksel Kariyer Günleri” etkinlikleri, 28 Mart 2014 Cuma günü Royal Bilgiç Hotel Konferans Salonu’nda 14.00-16.00 saatleri arasında Edirne RYS Hotel İnsan Kaynakları Yönetmeni Erol GÜLEÇ'in konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirildi.


HABER MERKEZİ
Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Turizm Fakültesi “4. Geleneksel Kariyer Günleri” etkinlikleri, 28 Mart 2014 Cuma günü Royal Bilgiç Hotel Konferans Salonu’nda 14.00-16.00 saatleri arasında Edirne RYS Hotel İnsan Kaynakları Yönetmeni Erol GÜLEÇ'in konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirildi. Turizmin bölge için önemine ve öğrencilerin özellikle işe alım süreçlerinde dikkat etmeleri gereken noktalara vurgu yapıldı. Konferans sonunda iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrencilerimizden iş bağlantıları yapılmak üzere özgeçmiş bilgileri  alındı. Konferans sonunda konuşmacıya katılımlarından dolayı 'Teşekkür Belgesi' takdim edildi.
28 Mart 2014 Cuma günü Royal Bilgiç Hotel’de gerçekleşen konferansa; Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine iş ve staj imkânı sunarak Trakya bölgesinin donanımlı öğrenciler ile turizmde daha hızlı yol alacağını belirttiler. Mezun olacak durumda olan öğrencilerden öz geçmişleri alınarak bu yılın yaz döneminde işe başlama ön hazırlıkları yapıldı. Öğrenimi devam eden öğrencilerimize de staj imkânı verilerek öğrencilerimize teorik bilginin yanında uygulamalı olarak öğrenimlerinin pekiştirilmesi sağlandı. Konferans sonunda konuşmacılara katılımlarından dolayı “Teşekkür Belgeleri” takdim edildi. (Savaş Eskici)