İş adamları KİAD’ın iftar yemeğinde buluştu

İş adamları KİAD’ın iftar yemeğinde buluştu

İş adamları KİAD’ın iftar yemeğinde buluştu

İş adamları KİAD’ın iftar yemeğinde buluştu

İş adamları KİAD’ın iftar yemeğinde buluştu
03 Eylül 2009 - 10:01

Kırklarelili işadamları Kırklareli İşadamları Derneği (KİAD)’nin verdiği iftar yemeğinde buluştu.

 


HABER MERKEZİ



KİAD 1 Eylül Salı günü verdiği iftar yemeği ile Kırklarelili işadamlarını bir araya getirdi. Yememeğe Kırklareli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Turan Altıntel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş ve Müftü Yardımcısı İsmail Temel’de katıldı. Akkuş Kaya otelde verilen yemekte konuşma yapan KİAD Başkanı Selim Kınalı, geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin bu yılda yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek herkesin Ramazan ayını tebrik etti.
Daha sonra konuşma yapan Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ise böyle bir organizasyona katılmaktan memnun olduğunu belirterek herkesin Ramazan ayını tebrik etti.
Son konuşmayı ise AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam yaptı. Sarıçam; “Kırklareli İşadamları Derneği Kırklarelili işadamları için önemli bir kuruluş. Bu kuruluşun yaptığı çalışmalar sayesinde Kırklarelili işadamlarımız dış ülkeler ile ticaret yapabiliyor, kendilerini geliştiriyor. Fakat geçtiğimiz gün Lüleburgaz İşadamları Derneğinin yemeğine de katıldım ve oradaki işadamlarının kendilerini geliştirdiği gibi yaşadıkları kenti de geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını gördüm. Bilindiği gibi ilimiz artik bir üniversite şehri. Bu derneğimiz üniversitemizin öğrencilerine yardımda buluna bilmek ve yaşadıkları kenti geliştirebilmek için bir öğrenci yurdu yaptırıyor. Kırklareli İşadamları Derneğinin de kendini daha da geliştirerek kenti için de bir şeyler yapacağına inanıyorum” dedi.
Yemekte servis sıkıntısının olduğu dikkatleri çekerken, bazı işadamlarının kendi yemeklerini kendileri aldığı görüldü. (yy)