İnece Spor 2 - Evrenspor 2

İnece Spor 2 - Evrenspor 2

İnece Spor 2 - Evrenspor 2

İnece Spor 2 - Evrenspor 2

İnece Spor 2 - Evrenspor 2
02 Ekim 2011 - 19:23

2011-2012 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de oynamaya hak kazanan İnece Spor sezon öncesi yapmış olduğu ilk hazırlık maçında Lüleburgaz Evrenspor’la 2-2 berabere kaldı.













09 Ekim 2011 de başlayacak lig öncesi hazırlık maçları ile lige hazırlanan İnece Spor Evrenspor’ la karşılaştı. Maça konuk takımın vuruşu ile başlandı genel olarak iki takımında hazırlık dönemine yeni başlamaları, yeni transferlerin uyum sürecince olması sebebi ile orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta 25 dakikada konuk takım öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru İnece Spor maçın en iyisi olan Muhammet’in ayağından bulduğu golle beraberliği sağladı. Zaman zaman artan tempo ve güzel oyunda dakikalar 65’i gösterirken İnece Spor’dan Muhammet şık bir vuruşla takımını öne geçirse de maçın son dakikalarında Evrenspor bulduğu golle beraberliği sağladı. Takımların atakları sonucu değiştirmeye yetmedi ve hazırlık maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı.





İnece Spor’da maçın 2. yarısının ortalarından sonra oyuna girmeye başlayan genç futbolcuların (Aygün, Mustafa, Kaan,Sercan,Oğuz) oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. (y.ş.)





İnece Spor: Aykut,İsmail,Harun;Varol,Tayfun,Ercan,Reha,Emre,Uğur,Murat,Muhammet


T.Direktör: Adem Onay


Evrenspor : Bayar,Kubilay,Semih,Hasan,Samet,Olcay,Serdar,Emrah,Tanzel,Anıl,Sercan Yiğit.


T.Direktör: İsa Gabralı