İmkansızlıklara rağmen 3. oldular

İmkansızlıklara rağmen 3. oldular

İmkansızlıklara rağmen 3. oldular

İmkansızlıklara rağmen 3. oldular

İmkansızlıklara rağmen 3. oldular
09 Mayıs 2012 - 09:24

* Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde 2011/2012 Sezonu haftasonunda oynanan maçlarla sona erdi. Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü son maçını kazanarak ligi 3. sırada tamamladı.

HABER MERKEZİ


Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi 2011/2012 Sezonuna “Hedef Süper Lig” parolası ile başlayan  Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Süper Lige çıkmayı amaçladıkları ligde yeterli destekleri göremeyince ligi 3. sırada tamamladılar.


Kulüp Başkanı Erol Gökçe yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:


“2011/2012 sezonu 6 Mayıs 2012 Pazar günü oynanan maçlar ile sona erdi. Sıkıntılı ve güçlükler içinde, bankalardan kullandığımız kredilerle gittiğimiz deplasmanlarda çoğunluğu Belediye, Büyükşehir Belediye Kulüpleri ve Kaymakamlık ile Valiliklerin resmi sponsor olduğu takımlarla mücadele ettiğimiz sezonun son maçında Kartal İTO Spor Salonu’nda Maltepe Kaymakamlığı Anadolu Yakası Spor Kulübü ile oynadığımız maçı 73/57 kazanarak Deplasmanlı Türkiye 1. Ligi 2011/2012 Sezonu’nu 3. sırada bitirdik.


Uzun süre lider olarak sürdürdüğümüz 13 sporcu ile başlayarak 6 sporcu ile tamamladığımız zorlu bir sezonu lig 3.sü olarak bitirdik. Güçlü rakipler arasında bu başarıyı elde etmek her ne kadar hedefimiz olmasa da sevindirici bir olay oldu. Özellikle müsabaka sonrası Madalya ve Kupa ile ödüllendirilmemiz Takım Sporlarında Kırklareli'yi sporda başarıyla  temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızı kutluyor ve bu uzun Maratonda uzak deplasmanlarımıza,10 bin Lira katkıda bulunarak gidebilmemizi sağlayan Valimiz  Mustafa Yaman'a, Kulübüm Sporcularım ve Şahsım adına şükranlarımı sunuyor. 2012/2013 Sezonu’nda görüşmek umuduyla, her zaman yürekten yanımızda olan Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan'a, Başkan Yardımcısı Ünal Başkur'a bize sütunlarında yer vererek Kamuoyuna sesimizi duyurmamıza vesile olan Yeşilyurt Gazetesi’ne bu duyarlı katkıları nedeniyle gönülden teşekkür ediyorum” dedi. (s)