İl İdare Şube Başkanları toplandı

İl İdare Şube Başkanları toplandı

İl İdare Şube Başkanları toplandı

İl İdare Şube Başkanları toplandı

İl İdare Şube Başkanları toplandı
04 Nisan 2015 - 07:21

Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla 01 Nisan 2015 Çarşamba günü..




HABER MERKEZİ


Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülmesini sağlamak, vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilmek amacıyla 01 Nisan 2015 Çarşamba günü, Valilik Toplantı Salonu’nda, Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.


5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24. Maddesi’nin 1. Fıkrası’na göre Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Vali Civelek, Kamu Kurum ve Kuruluşlar arasında uyum, ahenk ve iş birliği sağlanması ve vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetini sunabilme, gayret ve çabalarından dolayı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile Kamu Kurum ve Kuruluşların birim amirlerine teşekkür ederek, etkin, hızlı, kaliteli, verimli kamu hizmeti sunması hususunda hassasiyetlerinin devamını istedi.


Tüm Kurum Amirleri tarafından görüş ve önerilerinin sunulduğu toplantıda, ayrıca SGK İl Müdürlüğü tarafından, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili bilgilendirme ve sunum yapıldı. (Savaş Eskici)