İbrahim Çobanoğlu tekrar Başkan seçildi

İbrahim Çobanoğlu tekrar Başkan seçildi

İbrahim Çobanoğlu tekrar Başkan seçildi

İbrahim Çobanoğlu tekrar Başkan seçildi

İbrahim Çobanoğlu tekrar Başkan seçildi
27 Ocak 2010 - 09:28

Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2010 yılı olağan Genel Kurul Toplantı’sı 17 Ocak 2010 Pazar günü Belediye Düğün Salonu’nda saat 12.00’da yapıldı.


HABER MERKEZİ
Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı İbrahim Çobanoğlu tekrar başkan seçildi.
Divan Başkanlığı’na Esnaf Odaları Birliği Başkanı A. Fuat Şeker, Başkan Yardımcılığı’na Vize Şoförler Odası Başkanı Osman Açıkgöz, Katip Üyeliklere Rıdvan Başaran ve Kadir Erdoğan seçildiler.
Toplantıya; Kırklareli Lokantacılar Başkanı Cengiz Kurtişoğlu, Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Yanaş, Kahveciler Odası Başkanı  Şaban Dağ, Vize Esnaf Odası Başkanı Halil Doğan, Vize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Açıkgöz, Pınarhisar Şoförler Odası Başkanı ve Belediye Başkanı Başkan Yardımcısı Atilla Vural, 11 No.lu Taşıyıcılar Başkanı Vehbi Asut ve CHP İlçe Başkanı Volkan Ertan ve çok sayıda misafirler katıldı.
Esnaf Odası’nda uzun yıllar görev yapan Genel Sekreter Ali Çıray’a hizmetlerinden dolayı Başkan İbrahim Çobanoğlu teşekkür ederek kendisine Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker’le birlikte Şilt verdi.
Başkan İbrahim Çobanoğlu üyelere bugüne kadar yönetim kurulu arkadaşları ile yapmış olduğu hizmetleri bundan sonrada daha fazlasını yapacaklarını söyledi. Esnafların her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu söyledi. Ayrıca Esnafların ekonomik sıkıntıların maddi olarak halk bankasından esnaf kefalet kooperatifleri aracılığı ile çözmelerini tavsiye etti.
Aynı zamanda Trakya ve Marmara, Tekirdağ Bölge Başkanı Yardımcısı ve Pınarhisar Esnaf kefalet kooperatifi Başkanı da olan İbrahim Çobanoğlu, kooperatif kredilerinin kesintilerinin % 7.5’ten % 6.5’e düştüğünü faizlerinde % 8’den % 6.5 düştüğünün müjdesini verdi.
Yapılan seçimlerde tekrardan Oda Başkanlığı’na seçilen İbrahim Çobanoğlu’nun listesi şu isimlerden oluşuyor:
* Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Yılmaz Denktaş, Ahmet Niş, Bülent Körükçü, Sami Yapıcaıoğlu, Seçkin Çevikdal, Kadir Erdoğan
* Denetim Kurulu Asil Üyeler: Muzaffer Karakırlak, Niyazi Sezen, Nazmi Bayramoğlu (s)