Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu 2 yaşında

Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu 2 yaşında

Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu 2 yaşında

Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu 2 yaşında

Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu 2 yaşında
29 Ekim 2012 - 12:53

Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu açılışının 2. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 2. Yaş Günü Programı’nı güzel bir etkinlikle kutladı.




HABER MERKEZİ 


Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu açılışının 2. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 2. Yaş Günü Programı’nı güzel bir etkinlikle kutladı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, minikler gösterileri ile hem eğlendi, hem de eğlendirdi. 


Okul Müdürü Melek Dinç gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmasında; “Bugün burada Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu’nun Eğitim ve Öğretim Yılı’na merhaba deyişinin 2. Yıldönümü’nü kutlamak üzere buluştuk. Hepiniz hoş geldiniz. Anaokulumuz 20 Ekim 2012 tarihinde açılışı yapılarak Eğitim ve öğretime kapılarını açmıştır. O gün emekliyorduk, 1 yaşında yürüyorduk, bugün 2 yaşına girdik koşuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her şeyin en güzelini vaat ediyor, daha nice mutlu neşeli ve yaşam dolu yaşlara birlikte olmamızı temenni ediyorum. Ayrıca bu sevgi dolu ortamı, eğitim yuvamızı çocuklarımıza ve bizlere hediye eden Hayırseverimiz Saygıdeğer Hüsamettin Mehmet Ateş Beyefendiye ve Ailesine çocuklarımız ve okulum adına sonsuz teşekkür eder, Saygılarımı sunarım. 2. Yıldönümü kutlamaları etkinliğinin hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, öğretmenlerime, sevgili miniklerimize ve velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.”


2. Yıldönümü çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde minik öğrenciler davetlilere hazırladıktan oyunları ve dansları tek tek sergileyerek, muhteşem bir gösteri sundular. (Savaş Eskici)