“Hesap sorulmaya İmralı’dan başlanmalıdır”

“Hesap sorulmaya İmralı’dan başlanmalıdır”

“Hesap sorulmaya İmralı’dan başlanmalıdır”

“Hesap sorulmaya İmralı’dan başlanmalıdır”

“Hesap sorulmaya İmralı’dan başlanmalıdır”
24 Haziran 2010 - 09:19

Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüsamettin Duman, bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu Şehit olan Oğuz yelken’in Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldıklarını bildirdi.

HABER MERKEZİ

Son günlerde artan terör olaylarında Şehit olan askerlerin acısını bir Şehit Babası olarak derinden hissettiğini belirten Başkan Hüsamettin Duman yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Şehidin acısını çeken biliyor, çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor. Şehidin acısını Analar biliyor. Babalar kardeşler biliyor. Vatanını bayrağını sevenler biliyor. Peki ya ülkeyi yönetenler, yönetenler hiç mi sorumlu hissetmiyor kendini, verdiğimiz onca şehit karşısında bu ne suskunluk! 1984'den bugüne kadar kaç şehidimiz var, biliyorlar mı? Şehidi bilmiyorlar, çünkü acısını yaşamadıkları için bilmiyorlar. Peki, kime soracağız binlerce şehidin hesabını kaç ana, baba daha Al Bayraklı tabutları kucaklayacak.
* “Hesap sormaya imralıdan başlanmalıdır”
Kaldırılan idam cezası terör suçluları için yeniden getirilmelidir. İmralı'dan yattığı yerden talimatlarla hainlere avukatları ile talimat yollayan terörist başı yeniden yargılanmalıdır. Tecrit edilerek Avukatları ile görüşmesi engellenmelidir. Irak topraklarında ki bölücü şer odakları yok edilmedikçe kan durmayacaktır. Şer odakları derhal yok edilmelidir.
Açılım denen proje ülkeyi kan gölüne çevirmiştir. Terörü cesaretlendirmiştir. Bizim vergilerimizle maaşını alan bazı vekiller ve yöneticiler Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne her türlü hakareti hatta küfrü etmekte, Ama haklarında hiçbir işlem yapılmamaktadır. Habur'dan gelen eşkıya törenlerle karşılanmakta özel muamele görmektedirler. Evlatlarımızın katillerine görkemli törenler hazırlanarak canlı yayınlarla televizyonlardan sunulmuştur.. Bu görüntüler bizi daha fazla yaralamakta acılarımız arttırmaktadır. Bu görüntülerden sonra Allah aşkına söyleyiniz, biz şehidimizin hesabını kime soracağız; Gencecik fidanlar toprak olup giderken bunun hesabını kim ödeyecek.
Her şehit töreninde sakin olun, birlik olun sükûneti muhafaza edin diyenlere sesleniyoruz. Bizler sustukça Al Bayrağa sarılı tabutlar gelmeye devam ediyor. Anaların gözyaşları sel oldu. Bunun sorumluları akan kanda boğulmadılarsa, akan gözyaşında boğulacaktır.
Önceki gün 11 şehidimizi daha uğurladık.
Bizler Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Edirne Uzunköprü şehidimiz Oğuz Yelkeni' in cenaze törenine katıldık. Biz şehit aileleri Dün Oğlumuzu, bugün Oğuz'umuzu şehit verdik. Yeter artık derken Halkalıda haince hazırlanan pusu sonucunda 5 şehit daha verdik. Peki, yarın kimi şehit vereceğiz. Akan kanın ve gözyaşının sorumlularından biran önce sorulmalıdır.
Giden canlarımızın insan hakkı yok mu? Kul hakkı yok mu? Ama şunu unutmasınlar ki bizi yönetenlerin üzerinde şehitlerimizin kul hakkı var. Bu hesabı biz soramasak bile, Allah kulun hakkını kimse de bırakmaz...
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güç şartlarda binlerce şehit vererek kurduğu Türkiye Cumhuriyetini yaşatmak uğruna can veren Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi bir kez daha minnetle anarken, gazi olan askerlerimize acil şifalar, başta şehit ailelerimiz olmak üzere Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.” (s)