“Her zaman sizlere destek olacağız”

“Her zaman sizlere destek olacağız”

“Her zaman sizlere destek olacağız”

“Her zaman sizlere destek olacağız”

“Her zaman sizlere destek olacağız”
15 Ekim 2009 - 09:58

* Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, kendisini ziyarette bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi Yöneticilerine her zaman yanlarında olma sözünü verdi.



HABER MERKEZİ
11 Haziran 2009 tarihinde yapılan Olağan Genel kurul Toplantısı’ndaki seçimde Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi yeni yönetimini oluşturan; Başkan İrfan Özeklioğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Özbilen  Şube Sekreteri Arif Uzunoğlu, Mali Sekreter Bahadır Genim, Üye Savaş Eskici ve Kadın Kolları Başkanı Handan Karataş Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ı makamında ziyarette bulundular.
Şube Başkanı İrfan Özeklioğlu Başkan Çağlayan’a Şubenin kurulduğu günden bugüne kadar yapılanlarla ilgili bilgilerin yer aldığı bir dosyayı sundu. Özeklioğlu, Kırklareli merkez ilçedeki yapıların özürlülere uygun olarak inşa edilmemesinden dolayı zorluk çektiklerini belirterek bu konuda Belediye’nin gerekenleri yapmasını istedi. Şube olarak kısa bir süre önce kurulmalarına rağmen büyük işler başardıklarını belirten Özeklioğlu başta Şube Binası olmak üzere geniş kapsamlı bir merkez oluşturabilmek için Başkan Çağlayan’dan yer talebinde bulundu. Özekiloğlu, yapacakları projelere Kırklareli Belediyesi’nin de destek vermesini istedi.
Başkan Av. Cavit Çağlayan ve Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, kendilerine hazırlanacak olan projelerin sunulması gerektiğini belirterek, bu projelere Kırklareli Belediyesi’nin vereceği desteklerin ne olacağının belirleneceğini ifade ettiler. Başkan Çağlayan her zaman Kırklareli Belediyesi olarak kendilerinin yanında ve destekçisi olma sözünü de verdi. (s)