HASAN’dan 3 puanlık BAL gibi gol

HASAN’dan 3 puanlık BAL gibi gol

HASAN’dan 3 puanlık BAL gibi gol

HASAN’dan 3 puanlık BAL gibi gol

HASAN’dan 3 puanlık BAL gibi gol
14 Aralık 2010 - 09:54

* TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor,
sahasında konuk ettiği Altınorduspor’u Hasan Bal’ın golü ile 1-0 yenerek
3 puanın sahibi olup, 3. sıraya yerleşti.
 

STAD: Kırklareli Atatürk Stadyumu
SAAT: 13.30
HAKEMLER: S. Cem İpek, Hakan Karayel, Segah Tunçkol, Erkan Yurtsever
KIRKLARELİSPOR: Hasan Kaya, Hasan Erdi, Serkan, Hasan Can, Taner, Vedat, Emrah, Osman (Dk. 72 Göksel), Hasan Bal (Dk. 82 İnan), Hüseyin (Dk. 90 Yavuz)
YEDEKLER: Cemal, İnan, Yavuz, Göksel, Yusuf, Caner, Anıl
ALTINORDU: Fatih, Yusuf  (Dk. 18 Murat), Ümit (Dk. 86 Recep), Osman (Dk. 64 Mehmet), Hikmet, Uğur, Deniz, Mehmet, Kadir, Fırat, Hüsnü.
YEDEKLER: Ayhan, Murat, Mert, Ufuk, Güneş, Hasan, Recep
SARI KARTLAR: Dk. 23 Hüseyin, Dk. 57 Hasan Bal, Dk. 77 Emrah, Dk. 89 Taner (Kırklarelispor) Dk 60 Hüsnü, Dk. 63 Uğur, Dk. 76 Kadir (Altınordu)
GOL: Dk. 36 Hasan Bal (Kırklarelispor)
HABER MERKEZİ
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta ilimizi başarı ile temsil etmekte olan Kırklarelispor 12 Aralık 2010 Pazar günü saat 13.30’da Altınordu’yu konuk etti. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda yapılan karşılaşmayı Hasan Bal’ın 36. dakikada kaydettiği golle Kırklarelispor 1-0 kazandı.
* Hasan Bal’ın golü 3 puanı getirdi
Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Kırklarelispor, ilk dakikalardan itibaren rakip kale önünde tehlikeli ataklar geliştirdi. Altınordu kalecisi     Fatih gelişen bu atakları yaptığı başarılı kurtarışları ile engelledi. Yine böyle gelişen tehlikeli bir atakta kale sahası içerisindeki pozisyonda Hasan Bal 36. dakikada güzel bir vuruş ile Kırklarelispor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada ataklarını yoğunlaştıran Kırklarelispor defansı zaman zaman Altınordu forvetinin geliştirdiği ani atakları da başarılı bir şekilde savmasını bildi.
Maçın ilk yarısının sonuna kadar etkili bir futbol sergileyen Kırklarelispor ilk yarıda 1-0 önde kapatarak soyunma odasına gitti.
* İkinci yarıda başka gol olmadı
Maçın ikinci yarısına 1-0 önde başlayan Kırklarelispor temkini elden bırakmayarak rakip kalede fazla bir pozisyon üretemedi. İkinci yarıda Altınordu daha üstün bir futbol sergileyerek Kırklarelispor kalesi önünde tehlikeli ataklar oluşturdu. Bu gelişen atakları Kırklarelispor forveti ve kalecisi başarılı bir şekilde engellemeyi bildi. Maçın ikinci yarısının son dakikalarına doğru birkaç tehlikeli atak geliştiren Kırklarelispor istediği 2. golü bir türlü bulamadı. Bu gelişen ataklara ani ataklar ile karşılık veren Altınordu özellikle maçın 4 dakikalık uzatma dakikasında Kırklarelispor kalesinin önünü mesken tuttu.
Kırklarelispor kale sahası içerisinde üst üste gelişen tehlikeli atakları engelleyen forvet ve kaleci karambolden gol olmasını önlediler. Üst üste gelişen ataklardan istediği golü bir türlü bulamayan Altınordu3. sırada geldiği Kırklarelispor deplasmanından 1-0 yenik ayrılarak 4. sıraya düştü.
* 39 Gençlik her zamanki yerinde
Kırklarelspor’u yaptığı karşılaşmalarda yalnız bırakmayan 39 Gençlik bu maçta da yerini aldı. Maçın başlamasından 1 saat evvelsinden itibaren yaptığı tezahüratları ile takımını ateşleyen 39 Gençlik alınan galibiyette büyük pay sahibi oldu. Maçın 39. dakikasında her zaman olduğu gibi konfetiler atılarak yoğun bir tezahürat yapıldı.
* Kırklarelispor 3. sırada
Kırklarelispor aldığı 1-0’lık galibiyet ile 3. sıradaki Altınordu’nun 2. sıraya düşmesini sağlarken, kendisi de şu anda 35 puan ile gurupta lider olan Afyonkarahisarspor ve 30 puan ile 2. sırada bulunan Gümüşhanespor’un ardından 29 puan ile 3. sırada yer aldı. Kırklarelispor aldığı bu sonuçlar ile ligin en güçlü takımı olduğunu gösterdi. (s)