Hacı “Para Bulamazsınız diyenlere yatırımlarımızla cevap veriyoruz”

Hacı “Para Bulamazsınız diyenlere yatırımlarımızla cevap veriyoruz”

Hacı “Para Bulamazsınız diyenlere yatırımlarımızla cevap veriyoruz”

Hacı “Para Bulamazsınız diyenlere yatırımlarımızla cevap veriyoruz”

Hacı “Para Bulamazsınız diyenlere yatırımlarımızla cevap veriyoruz”
24 Temmuz 2014 - 07:21

Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, 22 Temmuz 2014 Salı akşamı Tansa Kır Lokantası’nda Babaeski Belediyesi çalışanlarına İftar Yemeği düzenledi.

HABER MERKEZİ


Kırklareli’nin Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, 22 Temmuz 2014 Salı akşamı Tansa Kır Lokantası’nda Babaeski Belediyesi çalışanlarına İftar Yemeği düzenledi.


Babaeski Tansa Kır Lokantası’nda düzenlenen İftar Yemeği’ne; Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ve Eşi Hülya Hacı,  Babaeski Belediye Meclis Üyeleri, Babaeski Belediyesi çalışanları katıldı. İftar yemeğine gelen Belediye çalışanlarını Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı ve Eşi Hülya Hacı kapıda karşıladı. 


Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen İftar Yemeği’nde, İftar duası ve yemek sonrası şükür duasını ise Cedit Ali Paşa Camii Müezzini Hüseyin Kara yaptı. Başkan Hacı tüm Belediye çalışanlarına göstermiş oldukları katılımdan dolayı teşekkür ederken, konuşmasında şunlara yer verdi;


“Belediyemizin çok değerli çalışanları; hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 2014 Yerel Seçimleri’nden sonra bu ilk beraberliğimiz, yediğimiz ilk iftar yemeği. 2013 yılı Ramazan ayında verdiğimiz iftar yemeğinde, bu yemeği seneye yine ben vereceğim demiştim, yine burada beraberiz. Babaeski halkına verdiğimiz sözleri de tutuyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız yatırımları seçimden önce ve sonra Babaeski Halkı’na anlatmıştık. Bunları tek tek yerine getiriyoruz. Bu yatırımları yapamaz, buralara para bulamaz diyenlere; icraatlarımızla cevap veriyoruz. Bu yatırımların gerçek sahipleri, siz, Babaeski Belediyesi’nin çalışanlarıdır. Bakın, şimdi saat 21.00 ve belki de bazı arkadaşlarımız yollarda çalışmaya devam ediyorlar. İçme su kanallarımız patlamış olabilir, pis su kanallarımız tıkanmış olabilir, bazı arkadaşlarımız görevlerinin başında ve Babaeski Halkı’na hizmet ediyor. Belediyede çalışmak çok zordur ve fedakârlık ister. Gece 2’de, 3’te herkes yataklarındayken Belediye çalışanları yollardadır. Burada yaşayan insanlara hizmet etmek için, onların hayatlarını kolaylaştırmak için gece yarısı yataklarından kalkıp görevlerine gitmektedirler. Bütün bu yaptığımız yatırımları Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve özellikle Belediye çalışanları olarak sizlerle beraber yapmaktayız. Biz bu yatırımları sizlere güvenerek yaptık ve güvenerek de yapmaya devam edeceğiz. Yani biz Belediye çalışanları olarak hazır su seviyesinde, kalitesinde içme suyu getirebiliyorsak, Avrupa standartlarında arıtma tesisimizi ve pis su kanallarımızı yapabiliyorsak bu şeref ve onur sizlerindir; Babaeski Belediyesi’nin çalışanlarınındır. Ben huzurunuzda tekrar sizlere teşekkür ediyorum. Babaeski Halkı adına Babaeski Belediyesi çalışanlarına, meclis üyelerine teşekkür ediyorum. İleriki günlerde yine hep beraber olacağız, Babaeski çok güzel şeyler getireceğiz. Yeter ki birlikte olalım, bir olalım. Ben sizlere çok güveniyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum.” (Özkan Başaran)