“Gönül rahatlığı içerisinde ayrılıyorum”

“Gönül rahatlığı içerisinde ayrılıyorum”

“Gönül rahatlığı içerisinde ayrılıyorum”

“Gönül rahatlığı içerisinde ayrılıyorum”

“Gönül rahatlığı içerisinde ayrılıyorum”
04 Temmuz 2012 - 09:27

* Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne tayini çıkan Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram; “İşimi tam anlamı ile yaptığımdan emin olarak, gönül rahatlığı ile Kırklareli’den ayrılıyorum” dedi.




HABER MERKEZİ


Kırklareli’de 04 Şubat 2008 tarihinde Sosyal Güvenlik Kırklareli İl Müdürü olarak görevine başlayan Mehmet Bayram, 01 Temmuz 2012 tarihinde Bakan Onayı ile yapılan atamalar kapsamında Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine atandı. Mehmet Bayram’ın yerine Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne ise Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Av. Tahsun Halcı atandı.


Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Bayram atamanın ardından veda ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda 03 Temmuz 2012 Salı günü saat 11.30’da gazetemizi ziyaret eden Bayram, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt, Gazetemiz Genel Koordinatörü Yasin Şendir ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici ile görüştü.


4,5 yıldan bu yana Kırklareli’de görev yaptığını belirten Bayram, bu süre içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini ileterek; “Kırklareli’nin, benim ilk İl Müdürü olarak atandığım yer olması dolayısıyla bende ayrı bir yeri var.  Burasını çok sevdim. Basın olarak ta sizlerden çalışmalarımızda büyük destek gördüm. Yaptığımız her türlü etkinlikte yanımızda olarak, çalışmalarımızı kamuoyuna başarılı bir şekilde aktardınız. Kırklareli şartlarında etkin bir görevinizin olduğunu biliyorum. Bundan dolayı da teşekkür ederim.


Bizlerde elimizden geldiği kadar, becerebildiğimiz kadar, ilmimizin yettiği kadar bu ile hizmet vermeye çalıştım. Hiçbir ayrım yapmadan, müşteri memnuniyetini önde tutarak bir taş üstüne bir taş daha nasıl koyarızın hesabını yaparak çalışmalarımızı yaptım. İşimi tam anlamı ile yaptığım inancı ile gönül rahatlığı içerisinde Kırklareli’den ayrılıyorum” dedi.


Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt’ta, Mehmet Bayram’ın ilimize verdiği hizmetlerin vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını belirterek şunları kaydetti: 


“Sizin Kırklareli için güzel şeyler yapma çabası içerisinde olduğunuzu gördük. Bundan dolayı da sizlere yakınlığımız bir kat daha fazla oldu. Desteklerimiz olduysa ve sizlere yakın bulunmaya çalıştıysakta sebebi buydu. Biz gazete ve müessese olarak sizlerin yaptıklarınızdan memnunuz. Halkında memnun olduğunu gözlemlediğimizi söyleyebiliriz. İlimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı bizlerde sizlere teşekkür ederiz.” (s)