Fatih İlköğretim’de Bayram Neşesi

Fatih İlköğretim’de Bayram Neşesi

Fatih İlköğretim’de Bayram Neşesi

Fatih İlköğretim’de Bayram Neşesi

Fatih İlköğretim’de Bayram Neşesi
10 Kasım 2011 - 08:33

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde eğitim ve öğretim vermekte olan Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından 4 Kasım 2011 Cuma günü Kurban Bayramı dolayısıyla tüm öğrencilere Bayram Çikolatası ikram edildi.










HABER MERKEZİ


470 öğrencinin tamamına dağıtılan çikolatalar öğrenciler için büyük sürpriz oldu. Okul Müdürü Mustafa Fıstık, Müdür Yardımcısı Umut Malkoç, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerimizden Belma Yılmaz, Yeliz Oğuz, Güzide Çetiner ve Kader Çelik hep birlikte tüm sınıfları tek tek dolaşıp bütün öğretmen ve öğrencilerin Kurban Bayramları’nı kutladılar. Bu davranış öğretmen ve öğrencileri çok mutlu etti. 


Okul Müdürü Mustafa Fıstık; Dini ve milli bayramların bizi birbirimize bağlayan bir mihenk taşı olduğunu belirtti. Bu noktada okulumuzda öğretmen-öğrenci-veli kaynaşmasının önemi üzerinde durdu. Bu bayramlaşma programının da bu kaynaşmayı arttırdığını, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirdiğini söyledi. Artık bu bayramlaşmanın Fatih İlköğretim Okulu’nda geleneksel hale getirileceğini söyledi. Öğrenciler tarafından sürpriz olarak karşılanan bu kutlamanın onları mutlu ettiğini, gözlerindeki bayram pırıltısını görmenin her şeye değer olduğunu söyledi. 


2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na seçilen üyeler adına Okul Aile Birliği Başkanı Belma Yılmaz ise şu açıklamayı yaptı:


“Okul Müdürümüz Mustafa Fıstık bize Kurban Bayramı için tüm öğretmen ve öğrencilerimize kutlama önerisiyle geldiğinde biz de heyecanlandık. Çünkü daha önce okulumuzda böyle bir etkinlik olmamıştı. Bunun için seve seve kabul ettik. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra arkadaşlarımızla birlikte tüm öğretmen ve öğrencilerimizin bayramını ikramlı olarak kutladık. Biz tüm çocukları kendi çocuklarımız gibi seviyoruz. Onların üzerine titriyoruz. Okulumuzun akademik başarısının da daha üst seviyelere gelmesi için hep birlikte çalışmayı taahhüt ediyoruz.” (s)