Fatih İlköğretim Okulu’nun “Anasınıfı Mutfağı” açılışı yapıldı

Fatih İlköğretim Okulu’nun “Anasınıfı Mutfağı” açılışı yapıldı

Fatih İlköğretim Okulu’nun “Anasınıfı Mutfağı” açılışı yapıldı

Fatih İlköğretim Okulu’nun “Anasınıfı Mutfağı” açılışı yapıldı

Fatih İlköğretim Okulu’nun “Anasınıfı Mutfağı” açılışı yapıldı
28 Kasım 2011 - 09:04

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde eğitim ve öğretim vermekte olan Fatih İlköğretim Okulu’nun yenilenen Anasınıfı Mutfağı’nın açılış töreni 25 Kasım 2011 Cuma günü  saat 14.00’da yapıldı.




HABER MERKEZİ 





Fatih İlköğretim Okulu yenilenen Anasınıfı Mutfağının açılış töreni; Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Çakıcı, Babaeski İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Dal, Okul müdürleri, Fatih İlköğretim Okulu Eski Müdürü Erol Öner, Babaeski Esnaf ve Kefalet Müdürü Ömer Durmaz,  S. S. Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet  Kooperatifi Yönetim Kurulu adına  Adem Eken ve yoğun öğrenci velisi katılımı ile gerçekleştirildi.


 Açılışta Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Fıstık yaptığı konuşmasında şunları söyledi;


“Bizler okulumuzun yöneticileri olarak Okul Aile Birliğimiz ile birlikte kendimize hedefler belirledik. Önceliğimiz minik öğrencilerimizdi. Onların sağlıklı bir ortamda beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktı. Biz önce sağlık, sağlıkta da hijyen diyerek yola çıktık. Mutfağımızın eski halini fotoğrafladık. Yenisini de şimdi hep birlikte göreceğiz. Aradaki farkı takdirlerinize bırakıyorum. Mutfağımızı yenilerken Eğitim Gönüllüsü dostlarımıza ulaştık. Velilerimizle aynı heyecanı duyduk. Ortak bir paydada buluştuk.


Sağ olsunlar. Bizleri kırmadılar. Hem kurumsal olarak hem de kişi bazında yardımlarını esirgemeyen eğitim gönüllülerine huzurlarınızda teşekkür ederim. Hepimiz çocuklarımızı çok seviyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Yarınlarımız. İşte mesai kavramı gözetilmeksizin yenilenen mutfağımız sevgimizin ta kendisidir.


Kurumsal olarak Anasınıfları ile öğretmenler odamıza toplamda 156 metrekare laminat parke yaptıran Belediye başkanımız Abdullah Hacı’ya, Anasınıfı yapımında katkısı olan; Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin  Özün’e, S. S. Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet  Kooperatifi Başkanı Yüksel Özel’e bir kez daha teşekkür etmek isterim.


Aynı şekilde mutfağın yapımında katkısı ve emeği geçen velilerimiz; Hüseyin Eskici (Derman Ticaret), Kongur Mobilya’ya, Orhan Karaboğa ve ekibine, Metin Elektriğe, Sucu Özcan’a, Talip Aydemir’e, İtimat Mermere, Erdoğanlar Perdeye, Recep Sevim’e, Yalçın Kurt’a, Zahit Öğütür’e, Fikri Koçan’a, Özcan Güney’e,


Nakliyeciler Memet Tatar, Yaşar Karatay ve Seçkin Çalım’a teşekkür ederim” dedi.


Fatih İlköğretim Okulu yenilenen Anasınıfı Mutfağı’nın açılış töreninde açılış kurdelesini Babaeski İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Çakıcı birlikte kestiler. Yapılan açılışın ardından tüm konuklara ev yapımı yiyecek ve içecekler ikram edildi. (s)