Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı

Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı

Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı

Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı

 Evi yanan aileye yardım eli uzatıldı
18 Şubat 2012 - 09:51

* Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Nadırlı Köyü’nde evi yanarak zor durumda kalan aileye resmi kurum ve kuruluşların yanında vatandaşlar tarafından da yardımlar yapılmaya devam ediyor. 







HABER MERKEZİ


Kırklareli’nin Babaeski ilçesine Nadırlı Köyü’ndeki evi kısa bir süre önce çıkan yangında tamamen yanan ve kış ortasında sokakta kalan Hasan Eren ve ailesine resmi kurum ve kuruluşların yanında vatandaşlardan da inşaat malzemeleri yardımı yapılmaya devam ediyor.


Son olarak Babaeski’de faaliyet gösteren Aslanlar Otomotiv Sahibi Dursun Aslan ve TÜMOSAN Trakya Distribütörlüğü tarafından yapılan 1500 tuğla, 1 ton demir, 10 torba çimento ve 2 ton kum yardımı 16 Şubat 2012 Perşembe günü Nadırlı Köyü’ne götürülerek mağdur aileye teslim edildi. İnşaat malzemelerinin tesliminde kısa bir konuşma yapan Aslanlar Otomotiv sahibi Dursun Aslan yaptığı konuşma da şunları söyledi;


“Hasan Eren bizim müşterimizdir. Kısa süre önce evinin yandığını öğrendiğimizde çok üzüldük. Hemen ertesi gün kendisine köye gelerek geçmiş olsun dedik. Evi tamamen yanan vatandaşımıza elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu söyledik ve kendisi de bizlerden evinin yeniden yapılması için yardım isteğinde bulundu. Bizler Aslanlar otomotiv ve TÜMOSAN olarak neler yapabileceğimiz konuşup kendisine bir miktar inşaat malzemesi yardımı yapmaya karar verdik. İşte bu günde yardım malzemelerini getirip kendisine teslim ettik. Yapılan yardım belki yeterli değil ama bizler her zaman Hasan Eren’in yanındayız. Bir eksiği kalırsa veya bizlerden bir isteği olursa yerine getirmek için gayret göstereceğiz. Bu gün Hasan Eren’in başına gelen bu felaket bizimde başımıza gelebilir. Önemli olan bu afette can kaybının olmaması. Bizleri sevindiren de bu durum.   Mal yerine gelir ama can gelmez. Biz tüm vatandaşlarımızın Hasan Eren’e yardım edeceğini umuyoruz. Tekrar kendisine geçmiş olsun diyoruz. Ve her zaman onun yanında olduğumuzu da söylüyoruz” dedi.


İnşaat malzemelerinin köyüne kadar getirilerek kendisine teslim edilmesinden büyük sevinç duyduğunu söyleyen Hasan Eren daha sonra duygularını şöyle dile getirdi;


“Kış ortasın da ve hiç beklemediğimiz bir anda başımıza bu felaket geldi. Evim 5 dakika içinde yandı. Evimizin içinden hiçbir eşyamızı kurtaramadık. Tek sevincim canımıza bir zararın gelmemesi. Allah vatandaşlarımızdan razı olsun. Bizlere yardım ellerini uzatmaya başladılar. İşte sizlerinde gördüğünüz gibi Aslanlar Otomotiv sahibi Dursun Aslan bizlere inşaat malzemesi yardımında bulunarak köyümüze kadar getirdiler. Allah onlardan ve diğer vatandaşlarımızdan razı olsun.


Sadece vatandaşlardan değil İlçemiz Kaymakamlığı’na, Babaeski Belediye Başkanlığı, Karahalil Belediye Başkanlığı, Sinanlı Belediye Başkanlığı ve Babaeski Ticaret Odası Başkanlığı’na da çok teşekkür ediyorum. Onlarda bana çok yardımda bulundular.


Allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin. Oğlum Ankara’da asker. Benim elimde avucumda beş kuruş param da yok. Eğer vatandaşlar da yardım etmezse ben inanın sokakta kalırım. Umuyorum bu yardımlar sayesinde evimi kısa sürede bitirip içine girmeye çalışacağım. Yardımda bulunan ve bulunacak olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah her kez den razı olsun” dedi.