Erol Gökçe; “Hedefimiz Süper Lig”

Erol Gökçe; “Hedefimiz Süper Lig”

Erol Gökçe; “Hedefimiz Süper Lig”

Erol Gökçe; “Hedefimiz Süper Lig”

Erol Gökçe; “Hedefimiz Süper Lig”
08 Mart 2012 - 09:21

Kırklareli Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 15. hafta müsabakasında Küçükçekmece Belediyespor Dostluk takımıyla 04 Mart 2012 Pazar günü İstanbul Bahçelievler Spor Salonu’nda karşılaştı.













HABER MERKEZİ





Müsbakaya genç oyuncularla başlayan ekibimiz ilk periyodu 16-14 yenik bitirdi. 2. Periyoda Mehmet Arpak, Davut ve Ümiti sahaya sokan ekibimiz bu periyot'ta üstünlük sağladı ve 13-20 alarak devreyi 29-43 galip bitirdi. İkinci yarı 3. periyodu 08-25 aldı. Son periyotta tekrar geçleri oyuna sokan ekibimiz maç sonunda 55-75 galip ayrılarak ligte liderin 1 puan gerisinde ikinciliğini sürdürdü.


Kulüp Başkanı Erol Gökçe; “Fazla söylenecek birşey yok hedefimiz Süper Lig. Bu branşta Trakyanın ilk ve tek takımıyız Tekirdağ Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kurma çalışmaları başlattı, bizim görüşlerimiz aldılar. Spor Sandalyelerinin en ucuzunun 10 Bin TL olduğunu söyleyince biraz askıya aldılar gibi çünkü bu sporu yapabilmek ve Bölgesel lige katılabilmek için enaz 12 sandalye edinmeleri gerekiyor. Ekonomik yönden pahalı bir spor. Bize gelince geçtiğimiz hafta Küçükçekmece maçına Ekonomik sıkıntılar nedeniyle Şehirler Arası otobüs ile gittik. Ancak spor sandalyelerimizin tamamını bir otobüse sığdıramadığımız için ikiye böldük ve iki ayrı otobüsle gönderdik. 


Sağolsun Belediye Başkanımız Sayın Cavit Çağlayan elinden geldiğince imkanları nisbetinde yardımcı olmaya çalışıyor, tabiki bu konuda en büyük desteği Valimiz Sayın Mustafa Yaman vereceğini söyledi. Son oynadığımız maçtan bir önceki Amasya Gümüşhacıköy Müsbakası’nı da baştan sona izleyerek sporcularımızın motivasyonunu sağladı. Tabii bu arada tribün destekleriyle her zaman yanımızda olan Üniversitemizin Ultra-Aslan Grubuna’da gazeteniz aracılığı ile teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Takımımızın Kaptanı Davut Çalışkan ile Koçumuz Mustafa Koç  Genç Milli Takım Kampı’na gittiler Hafta sonu oynayacağımız maç için Samsun’da kafilemize katılacaklar.” (s)