En temiz kantin

En temiz kantin

En temiz kantin

En temiz kantin

En temiz kantin
16 Ekim 2009 - 09:58

Kırklareli Merkez İlçede Salı günü Tarım İl Müdürlüğü,  İl Sağlık Müdürlüğü, Belediye Zabıta Ekipleri ve İtfaiye Personelinin bulunduğu İlköğretim okullarının kantinlerini denetlemeleri sonucunda Kırklareli Merkez Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nun kantini en temiz kantin seçildi.
HABER MERKEZİ
Kırklareli Ziya Gökalp Okul kantini işletmecisi İrem Bozdağ yaptığı açıklamada;” Gelen ekipler önce kantinimizin taban temizliği ve sağlık açısından uygun olup olmadığına baktılar. Daha sonra yiyeceklerin son kullanma tarihi, kantin sağlık muayenesi belgesi, portör muayene belgesi olduğuna ve kendi kişisel bakımlarına dikkat ettiler. Bu denetim sonucunda en temiz kantinin kendi kantinleri olduğunu bildirdiler. Kendi kantinimizin seçilmesinin çok mutlu ve gurur verici bir olay” dedi.
Gıda sektöründe hijyenin en ön planda olması gerektiğinin altını çizen Bozdağ; “Burada kantincilik yapıyoruz. Gıda sektöründe hijyen bizim için en önemli unsur. Kantinin ihalesini bu sene 5 yıllığına devraldık. Yaptığımız masraflar ve gösterdiğimiz ilgi sonucunun karşılığını almak çok güzel. Bizde burada olan öğrenci kardeşlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.(dy)