DP Genel Başkanı Kırklareli’den geçti

DP Genel Başkanı Kırklareli’den geçti

DP Genel Başkanı Kırklareli’den geçti

DP Genel Başkanı Kırklareli’den geçti

DP Genel Başkanı Kırklareli’den geçti
04 Haziran 2015 - 06:21

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kırklareli Halkını selamladı. DP Genel Başkanı Uysal, ...




HABER MERKEZİ


Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kırklareli Halkını selamladı. DP Genel Başkanı Uysal, 1 Haziran 2015 Pazartesi günü Kırklareli ve İlçelerini dolaşarak Seçim Otobüsünden halkı selamladı. DP Kırklareli Milletvekili Adayları, Orhan Akyıldız, Sezgin Çakmak ve Ali Çevik’te Genel Başkanları ile Halkı selamlayarak oy istediler.


Genel Başkan Uysal, İktidar ve Muhalefet Partilerini eleştirerek; “Bizim için ne Eski Türkiye var ne Yeni Türkiye Var. 7 Haziran günü insanımız vurulmak istenen zincirleri yeniden kıracak, kendi kaderine el koyacağı tercihle beraber Kırat’ın böğrüne mührünü vuracağını biliyoruz. Bu eşikte ya kendisine doğru bir yol bulacak ya da var olan savrulmuşluğu içerisinde üretmeden tüketen, kazanmadan harcayan, kademe kademe her alanda mukayese üstünlüğünü yitiren, kendi içerisindeki problemleri hukuki kanallara aktaramayan bir ülke olarak kaosun yerleştiği, huzursuzluğun arttığı bir ülke olacak” dedi.


* “Başka Bir Türkiye Mümkün”


Başka bir Türkiye mümkün diyerek yola çıktıklarını ifade eden Uysal; “Türkiye’yi önce siyasetini değiştirerek, beraberinde Türkiye’nin değişeceğini ifade ederek yeni nesil Demokrat Parti, yeni nesil Türkiye programı ile Türkiye’yi yeniden üreten bir güç olarak küresel dünyada yerini alacağı bir vizyonla buluşturma amacındayız. Türkiye doğru bir akıl, doğru bir siyasi kadro, doğru bir siyasi programla sahip olduğu imkanları kabiliyetini azami noktaya çekerek, ulaşabilmesi gereken potansiyeline ulaşabileceğine inanıyoruz” dedi.


* “Yerel Gazetelere Önem veririm”


Genel Başkan Uysal’a açıklamalarından sonra gazetemizi takdim ederek. Gazetemiz hakkında bilgiler verdik. Trakya’nın 1. Türkiye’nin 3. En Yaşlı Yerel Gazetesi olmasına şaşıran Uysal, Yerel Gazetelere verdiği önemi belirterek; “Kamu’nun Gündemini oluşturan yerel gazetelerdir. Ben her zaman yerel gazetelere önem veririm ve böyle eski bir gazete olması beni şaşırttı. Başarılı yayınlar diliyorum” dedi. 


Bizde gazetemiz adına kendilerine başarılar diledik. (Selçuk Vurucu)