DEVLERİN BULUŞMASI

DEVLERİN BULUŞMASI

DEVLERİN BULUŞMASI

DEVLERİN BULUŞMASI

DEVLERİN BULUŞMASI
06 Kasım 2009 - 09:55

Şampiyon Hersekli Turizm, Nilüfer Turizm ile güçlerini birleştirdi

HABER MERKEZİ
Kırklareli’nin önde gelen Turizm Firması Şampiyon Hersekli Türkiye’nin önde gelen Turizm Firmalarından Nilüfer Turizm ile güçlerini birleştirdi. Bu birleşme ile Kırklareli halkı için son derece lüks bir yolculuk imkanı sağlayan Şampiyon Hersekli Turizm, Nilüfer Turizm’in haricinde Türkiye’nin hiçbir firmasında olmayan yenilikleri hizmete sundu.
* Kül tabloları yerine LCD Ekran Uydu Yayınlı TV
Mercedes Travego Marka 54 kişilik kapasiteli araçlarında her koltukta bulunan yolcuya özel uydu yayını yapan LCD TV, ücretsiz ve sınırsız internet kullanımı, cep telefonu kullanımı ve özel yapım deri koltuklarıyla konforda sınır tanımıyor.
Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Şampiyon Hersekli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı  Metin Hersek; “Kırklareli’de 50 yıldır otobüs işletmeciliği yapmakta olan Turizm firmamız, bu uzun sürede edinmiş olduğu tecrübe ve hizmet anlayışını Türkiye çapında Otobüs işletmeciliğinde öncü kuruluşlardan olan Nilüfer Turizm’in tecrübe, organizasyon ve işletme kapasitesini birleştirerek 21.yüz yılın teknolojisine uygun yeni hizmet anlayışıyla; konfor, emniyet ve güveni de içine alan bir seviyede Kırklareli ve Trakya halkına lâyık hizmet sunmak için yola devam etmektedir” dedi.
* Araçlar yollarda durmayacak
Hersek, araçların yolculuk esnasında otogar ve belli duraklar dışında hiçbir yerden kesinlikle yolcu alınmasının ve indirilmesinin yapılmayacağını belirterek bu uygulamanın yolculuk esnasında zaman kaybını önleyeceğinden dolayı yolculuk süresinin de kısalacağını belirtti.
* Araçlarda muavin yok
Otogarlar ve belirli duraklar haricinde yolcu alınmadığından dolayı otobüslerde muavinin de bulunmayacağını belirten Hersek, eşya ve çantalara bagaj kartı takılacağından duraklarda bulunan özel bir görevli tarafından indirilip bindirileceğini de kaydetti.
Yolculuk esnasında yolcuların LCD Ekranlardan yolun görülebileceği de araçların bir diğer özelliklerinden olduğu belirtildi
Dün Kırklareli’ne gelen lüks araçlar Kırklareli’de bir tanıtım turu attıktan sonra Kırklareli İstasyon Caddesi’nin girişinde bekletilerek vatandaşa tanıtıldı. Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan araçlar uzun uzun incelendi. Daha önce böyle bir yolculuk imkanının sağlanmadığını belirten vatandaşlar bu imkanı ayaklarına kadar getiren Şampiyon Hersekli Turizm yetkililerine teşekkür ettiler. Araçların bugünden itibaren hizmet vermeye başlayacak. (yy)