ÇOGEP kapsamında İstanbul Gezisi düzenlendi

ÇOGEP kapsamında İstanbul Gezisi düzenlendi

ÇOGEP kapsamında İstanbul Gezisi düzenlendi

ÇOGEP kapsamında İstanbul Gezisi düzenlendi

ÇOGEP kapsamında İstanbul Gezisi düzenlendi
03 Kasım 2014 - 10:21

ÇOGEP (Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Yaylada Buluşalım” isimli proje ...










      ÇOGEP (Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Yaylada Buluşalım” isimli proje ile dezavantaj içerisinde yaşamını sürdüren Roman vatandaşlarımızın çocukları ile kente göç ile gelmiş, uyum sağlamada zorluk çeken çocuk ve gençlerin sosyo-ekonomik ve eğitim alanlarında desteklenmesi, kültürel kaynaşmanın artırılarak birlikte yaşama duygusunun geliştirilmesi ve hedef kitlenin topluma kazandırılması gayesiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Ahmet Yener Ortaokulu ve Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan 40 kişilik öğrenci grubuna 1 gece konaklamalı İstanbul Gezisi düzenlenmiştir. 


      Düzenlenen gezi kapsamında 25  Ekim Cumartesi günü   İstanbul iline hareket edildi.  İstanbul’ da Panaroma 1453, Miniatürk, Vıaland gezildi. Bir gece konaklama yapılarak, 26 Ekim Pazar günü Tekneyle Boğaz Turu, Skyride, Eminönü, Sultanahmet, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı gibi tarihi ve kültürel yerler gezilerek aynı gün 22.30’da Kırklareli’ye dönüldü.


      Geziye, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Tarık Arın ve 5 Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Emniyet Müdürlüğünün diğer kadrolarından 3 personel ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 2 öğretmen öğrencilere refakat etmiştir.(Derya Atkoşan)