CHP Kadın Kolları’ndan “HAYIR”lı iftarlar

CHP Kadın Kolları’ndan “HAYIR”lı iftarlar

CHP Kadın Kolları’ndan “HAYIR”lı iftarlar

CHP Kadın Kolları’ndan “HAYIR”lı iftarlar

CHP Kadın Kolları’ndan “HAYIR”lı iftarlar
19 Ağustos 2010 - 09:34

Mübarek Ramazan Ayı’nın girmesiyle birlikte kurum, kuruluş, siyasi parti, dernek ve teşkilatlar tarafından düzenlenen iftar yemekleri de tüm hızıyla devam ediyor....

HABER MERKEZİ
Müslümanlar için ayrı bir önem arzeden, birlik ve beraberliğin daha da belirginleştiği, bu mübarek günlerde bu tarz iftar yemeklerinin önemi daha da artıyor.
Bu vesileyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Gülay Tülüş ve Kadın Kolları Teşkilatı17 Ağustos 2010 Salı günü Cafe 288 ‘de bir iftar yemeği düzenledi. Tüm il ve ilçe Kadın Kolları Teşkilatları’nı bir araya toplayan yemeğe Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Avukat Turgut Dibek’in eşi  Sibel Dibek, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, Cavit Çağlayan’ın eşi Figen Çağlayan, Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Makbule Tuna, Pehlivanköy Kadın Kolları Başkanı Melahat Pektaş, Demirköy Kadın Kolları Başkanı Mediha Altınel Pınarhisar Kadın Kolları Başkanı Hatice Taşgit, Pınarhisar Belediye Başkanın eşi Nagihan Cingöz, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nuriye Üstündağ birçok partiliyi bir araya getirdi.
Cafe 288’in bahçesinde gerçekleşen organizasyona ezanın okunmasıyla birlikte servis yapılarak başlandı. Çorba servisinden sonra konuşma yapan Gülay Tülüş Milletvekili Avukat Turgut Dibek’in telgrafını okuyarak katılımcılarla paylaştı. Dibek Telgrafında Ankara’da MYK Toplantısı’nda olduğu için iftar’a katılamadığını Referandum çalışmalarında kadınların çok büyük rol oynadığını bu konuda Kadın Kolları’na olan inancının tam olduğunu belirterek Ramazan ayının Tüm Kırklareli’ne ve Tüm partlililere hayırlı olması temennisinde bulundu. Tülüş Konuşmasına şu söylemlere yer verdi
“Kadının sorunları sadece kadınları ilgilendirmez. Kadın sorunları tüm toplumu ilgilendirir. Biz kadınlar her zaman toplumun temel taşlarını oluşturduk. Kadınlar bir toplumda çok önemli bir yere sahiptir. Biz bu yeri her zaman ön plana çıkaracağız. Kadını sorunlarına eğileceğiz, vurgu yapacağız. Bugün burada tüm ilçelerden gelen kadın kolları teşkilatına ve diğer konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar.” Daha sonra ise 22 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun Kırklareli’ne geleceği bir kez daha hatırlatıldı. Referandum’a HAYIR için çalışmalarını hızlandırdıkları Perşembe, Cuma, Cumartesi üç gün iftardan sonra toplanıp bildiri dağıtacaklarını da dile getirdiler.
Düzenlenen iftar yemeğinde katılımcılara broşür dağıtıldı. CHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen İftar yemeği organizasyonun da partiye yeni katılan üyelere Rozet Takma Töreni de gerçekleştirildi.  (d.a.)