CHP, İlçe Kongreleri’ni yarın tamamlıyor.

CHP, İlçe Kongreleri’ni yarın tamamlıyor.

CHP, İlçe Kongreleri’ni yarın tamamlıyor.

CHP, İlçe Kongreleri’ni yarın tamamlıyor.

CHP, İlçe Kongreleri’ni yarın tamamlıyor.
19 Aralık 2009 - 09:24

* Ocak ayı ortalarında İl Kongresi’ni yapmaya hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Teşkilatı İlçe Kongreleri’ni yarın yapılacak olan Lüleburgaz’daki Kongresi ile tamamlayacak.



HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Kongresi Ocak ayı ortalarında yapılacağını belirten CHP Kırklareli İl Başkanı İhsan Kazan, İlçe Kongreleri’ni yarın yapacakları Lüleburgaz Kongresi ile tamamlayacaklarını belirtti.
Birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Kazan şunları kaydetti:
“CHP Kırklareli İl Kongremizi Ocak ayı ortasında yapmaya hazırlanıyoruz. İl Kongremiz öncesinde İlçe Kongrelerimizi gerçekleştirdik. İlk kongremizi Pehlivanköy’de 11 Aralık Cuma günü yaptık. Burada yapılan seçimlerde Hasan Hüseyin Balkan İlçe Başkanı oldu. 12 Aralık 2009 Cumartesi günü Pınarhisar İlçe Kongremizdeki seçimlerde Volkan Ertan, 13 Aralık 2009 Pazar günkü Merkez İlçe  Kongremizdeki seçimlerde Gürkan Yenerel, 14 Aralık 2009 Pazartesi günkü Vize İlçemizdeki Kongrede yapılan seçimlerde Cengiz Arda, 15 Aralık 2009 Salı günü yapılan Kofçaz İlçe Kongremizdeki seçimlerde Abdullah Mutluer, 18 Aralık 2009 Cuma günü yapılan Demirköy İlçe Kongremizde yapılan seçimlerde ise Tarık Sayılgan İlçe Başkanı oldu.
İlçe Kongrelerimizi bugün Babaeski’de ve yarın Lüleburgaz’da yapacağımız Kongrelerimiz ile tamamlayacağız. Bugün Babaeski’de yapılacak olan Kongredeki seçimlere halen İlçe Başkanı olan İrfan Altınel tek liste ile girecek. Yarın Lüleburgaz ilçemizde yapılacak olan Kongredeki seçimlerde ise Zeki Akın ile Turabi Kayan’ın listeleri yarışacak.
Bugüne kadar yapılan seçimlerimiz tam anlamı ile birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde geçti. İktidara doğru yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi’nde de olması gereken budur. Hep birlikte kol kola omuz omuza iktidara doğru yürüyoruz. Bunu da gerçekleştirdiğimiz kongrelerimizde herkese gösterdik. Kongrelerimizin birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde geçmesini sağlayan tüm adaylarımıza ve delegelerimize teşekkür ederim. Yapılan seçimlerde göreve getirilen arkadaşlarımızın partimizi iktidara yürüteceklerine inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum.” (s)