Bu bağış hayırseverlere örnek olsun

Bu bağış hayırseverlere örnek olsun

Bu bağış hayırseverlere örnek olsun

Bu bağış hayırseverlere örnek olsun

Bu bağış hayırseverlere örnek olsun
26 Kasım 2011 - 09:17

Kırklareli’de faaliyet gösteren Dere Tavukçuluk Firması’nın sahibesi Şahsene Sağ, 7 yaşındaki özürlü Berk Bircan’a Yataklı Tekerlekli Sandalye bağışında bulunarak aileyi sevindirdi.

 





HABER MERKEZİ


Kırklareli’de faaliyet gösteren Dere Tavukçuluk Firması sahibesi Şahsene Sağ, işyerinde çalışan Burcu Türken’in girişimi ile Karahıdır Mahallesi’nde ikamet etmekte olan 7 yaşındaki özürlü Berk Bircan’a Yataklı Tekerlekli Sandalye alımında yardımcı olmaları maksadı ile Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kırklareli Şubesi’ne müracaatta bulunmuştu.


Yapılan müracaat sonrasında Şube Başkanı Arif Uzunoğlu tarafından yapılan araştırmalar sonucunda bedelini Şahsene Sağ’ın karşıladığı Yataklı Tekerlekli Sandalye geldi.


Hayırsever Şahsene Sağ, Burcu Türken, TSD Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu, Mali Sekreter Ercan Dinkler, Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Eskici, Karahıdır Mahallesi’ne giderek Yataklı Tekerlekli Sandalye’yi aileye teslim etti.


7 yaşındaki özürlü Berk Bircan’ın annesi Nesrin Bircan oğlunun 1 yaşında iken Çocuk Felci Hastalığına yakalandığını ardından havale geçirerek yüzde yüz oranında özürlü duruma düştüğünü ifade etti. Çocuğunu  bu durumu sebebi ile rahat bir şekilde çıkarıp gezdirememekten dolayı üzüntü duyduğunu belirten Nesrin Bircan, kendilerine bu yardımda bulunan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


TSD Kırklareli Şube Başkanı Arif Uzunoğlu’da, her zaman özürlülerin yanında olduklarını ve hayırsever vatandaşların desteklerini beklediklerini belirterek bu yardımın herkese örnek teşkil etmesi dileği ile yardımı yapan Şahsene Sağ’a ve bu yardımın yapılmasını organize eden Burcu Türken’e teşekkür ettiklerini söyledi. (s)