“Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetlerimiz sürecek”

“Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetlerimiz sürecek”

“Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetlerimiz sürecek”

“Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetlerimiz sürecek”

“Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hizmetlerimiz sürecek”
09 Kasım 2009 - 10:07

* Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, 06 Kasım 2009 Cuma günü akşamı gerçekleştirilen gecede yaptığı konuşmasında; “Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Kırklareli halkına hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

HABER MERKEZİ
Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından 06 Kasım 2009 Cuma günü saat 19.30’da Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği İş Eğitim Merkezi Salonu’nda birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye; Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri, Genel-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Alaaddin Öztürk, belediye personeli eşleri ile katıldı.
Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hakan Peran geceye katılan konukları teker teker kapıda karşıladılar. Gece İstasyon-39’un solisti Gökhan Dönmezer’in gitarı ile seslendirdiği şarkılarla başladı.
Gede konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde belediye olarak Kırklareli halkına hizmet etme amacında olduklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bilindiği üzere 10 Kasım Kırklareli’mizin Kurutuluş Günüdür. Kurtuluş Günü sebebi ile Belediye olarak çeşitli kültürel, sportif ve sosyal etkinlikler düzenledik. Bu sosyal etkinlikler kapsamında bu geceki programı tertipledik. Bu geceyi düzenlerken, belediye çalışanlarımız arasında sevginin ve dayanışmanın artmasını amaçladık. Hem de Kurtuluş Günü akşamı gerçekleşen Kurtuluş Kokteyli’ne belli protokolü davet etmek gerektiğinden kapsamlı bir davetimiz olmamaktaydı. Kırklareli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu Kokteyl’de çoğunuz ile birlikte olamamanın üzüntü içerisindeydik. Bu eksikliği gidermek için önceden bu geceyi düzenlemeyi düşündük. Bu gecemize katılan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür etmek istiyorum. Birliğinizin ve dayanışmanızın devam etmesini diliyorum.”
Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Alaaddin Öztürk, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan başta olmak üzere bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Kırklareli Belediyemiz tarafından böyle bir gecenin düzenlenerek benimde davet edilmemden son derece memnun kaldım. Kendilerine öncelikli olarak teşekkür etmek isterim. Biz çalışanlar olarak elimizden alınmak istenen haklarımızı savunmak için 25 Kasım 2009 tarihinde 1 günlük iş bırakma eylemi yapacağız. Sizlerinde bu eylemimize desetk vermenizi istiyorum. Bu geceki program çalışanlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı göstermiştir. Byöle bir geceyi düzenleyen başta Kırklareli Belediye Başkanımız Avv. Cavit Çağlayan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.”
Yapınla konuşmanın ardından Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Alaaddin Öztürk tarafından Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a bir buket çiçek takdim edildi. Başkan Çağlayan’da çiçeği aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, sendika işçileri ile bu yıl yapılacak olan pazarlıkların çok çetin geçeceğini ve belki de önümüzdeki yıl kendisine Sendika Temsilcisi tarafından çiçek verilmeyeceğini belirtmesi katılımcılar arasında gülüşmelere neden oldu.
Yapılan konuşmaların ardından gece Nagihan Uz’un seslendirdiği birbirinden neşeli şarkılarla devam etti. Geceye katılanlar söylenen şarkılara zaman zaman elle tempo tutarak ve söyleyerek katıldılar. (s)