Bir olalım, iri olalım, diri olalım

Bir olalım, iri olalım, diri olalım

Bir olalım, iri olalım, diri olalım

Bir olalım, iri olalım, diri olalım

Bir olalım, iri olalım, diri olalım
03 Ağustos 2012 - 09:18








Meclis tatile girdi. Ülkemizin diğer bölgelerini bilemem ama Kırklareli Milletvekillerimiz halkını tek tek gezmeye başladı.


Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemekleri de vatandaşı Vekilleriyle buluşturmaya fırsat oluşturuyor.


AK Parti Vekili Av. Şenol Gürşan iftar sofralarından sonra gece yarılarına kadar kapı kapı dolaşarak seçmenlerinin sorunlarını dinliyor. Vatandaştan gelen sıkıntıları yerinde inceliyor ve not alıyor.


CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek de hiç boş durmuyor. İftar yemekleri sonrası o da vatandaşı tek tek dolaşıyor ve dertlerini dinliyor. Çözüm bulmak için çaba sarfediyor.


Yerel seçimler yaklaşırken, Vekiller tempoyu hızlandırıyor. Bölgemiz insanı da seçimden seçime hatırlanmaya alışık olduğu için, Vekilleri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemiyor.


Sayfalarımız toplumsal her türlü aktiviteyi okuyucusuna yansıtıyor.


Yerel gazete okuma lezzetini eskisine göre çok daha fazla anlayan bölgemiz insanı, medyanın yaptırım gücünün de farkına varıyor. 


Gerek Belediye Başkanları, gerek Milletvekilleri ve gerekse Bürokratlar yerel medya ile hizmet akışının kolaylaşacağını bildikleri için, her türlü etkinliğe yerel gazete temsilcilerini davet ederek açıklamalar yapıyorlar. Bilgilendirmeler yapıyorlar.


Yerel Medya yansıtmadan kimin neyi nerede gerçekleştirdiğini kaç kişi bilecek?  Basını davet etmeden etkinlik yapanlara diyeceğim bir şey olamaz. Davet edilmeyen yere ancak çekirdekçiler gider.


Yerel basına tavırlı davranış içinde olanların kendinden şüphesi vardır.


Bölge halkımız yerel gazetelere eskiye göre daha çok önem vermeye başladı. Halkımız ilgi gösterdikçe de, bizler yürekleniyoruz.


Nereye gitsem ulusal gazetelerden önce, insanlarımızın elinde yerel gazeteleri görüyorum. Ulusal gazetelerde kendi sorunlarını göremeyeceğini bilen insanımız yerel gazetelerin direkt olarak kendi sorunlarıyla ilgilendiğini görüyor ve her gün olanı biteni takip ediyor.


İş böyle olunca da, yerel gazeteler ulusal gazetelerden daha çok okunuyor. Bölgemiz basın dünyasında tartışılmaz yeriyle grubumuz gazeteleri günlük yayınlarıyla gündem oluşturuyor.


Grubumuzun yayınladığı 4 adet günlük gazetemiz, halkımızın sorunlarını kamuoyuna duyurarak, yetkili kurum ve kuruluşları uyarıcı görevimizi halkımız adına yerine getirmeye devam edeceğiz.


Halkımızın bize gelerek el atmamızı istediği problemleri sayfalarımızda yayınlandıktan sonra çözümler hızlanıyor.


Her geçen gün grubumuzun bölgedeki önemi de daha çok anlaşılıyor. Hiç bir kişiye ve kuruma karşı önyargılı değiliz. Amacımız halkımızın dertlerini yetkili kurumlarla işbirliği içinde çözmektir.


Bölgemizin geri kalmışlığını gidermek için her türlü projenin önünü açarak katkı yapmak bizim temel yayın anlayışımızdır.


Ufuk açıcı her türlü düşünce ve anlayışa sayfalarımızda yer vermeye hazırız. Grubumuz gazetelerini halkımızla paylaşırız. Mesleki yazıları, sanatsal düşünceleri, şiirleri, edebi eserleri olan insanımıza sahip çıkarız. Sayfalarımız herkese açıktır. Yazabilirler, çizebilirler.


Grubumuz gazeteleri siz değerli halkımızla beraber çalışma düşüncesiyle yayın hayatına devam ediyor.


Bizler gece demeden gündüz demeden halkımıza hizmet için yollardayız. Değerli halkımız da yerel gazetelerine daha çok sahip çıkarsa, çözümsüz kalan sıkıntılar daha kolay çözülür. 


Sesinize ses vereceğiz. Yapılan iyi şeyleri alkışlayacağız. Yapılmayanları da eleştireceğiz. 7 gün 24 dört saat sizler için görev başındayız.


Bu duygu ve düşüncelerle halkımıza bir çağrım var...


Yerel basına el verin.  Sesinize ses verelim. Gücünüze güç katalım.


“Gelin bir olalım, iri olalım diri olalım”